Нарушени ли са правилата на Google AdSense тук?

От: Нарушени ли са правилата на Google AdSense тук?

Доста добре са го направили, но пък и понякога се виждат 4 реклами едновременно на екрана.... това също е нарушение? И нали беше в условията на Гугъл да не караш потребителя да си мисли, че рекламата е част от картинката.... но.... нека някой по-спец да каже има ли нарушение :)
 
От: Нарушени ли са правилата на Google AdSense тук?

Всъщност след като зададох въпроса си отговорих сам :). Това не е нарушение на правилата.
В съпорт форума на Google AdSense има зададен въпрос, защо на на някой са му блокирали акаунта заради тези реклами и са му отговорили, че това е грешка и акаунта е отблокиран.

Тези реклами се правят с pixazza, на които Google e инвеститор, така че нищо чудно и скоро да ги купи.
 
От: Нарушени ли са правилата на Google AdSense тук?

Ха.. дали работят с български сайтове. Все пак, ползват Гугъл :) Това би било доста успешно - потърсих в... Гугъл и не намерих някой в БГ уебмастърските форуми да пише за тях (само една тема - въпрос без отговор)... много странно... дали тая "далавера" с картинките не е от скоро... Аз дори световен сайт не съм виждал с такива реклами.
 
От: Нарушени ли са правилата на Google AdSense тук?

Аз отдавна ползвам реклами в картинките си и съм много доволен. Днес за първи път открих InImageAds с Google AdSense. Много е ефектнo. Инсталирах я в блога ми за интериор, който има доста картинки. Одобриха сайта ми, но все още реклами не се показват. Но то си пише, че трябва време за да се появят.
 
От: Нарушени ли са правилата на Google AdSense тук?

Ами честно да ти кажа и аз се полакомих веднага да пробвам :D Пише, че трябва да минат 3 работни дни, за да ти прегледат сайта. :) Стискаме си палци, дано си открил нещо много голямо :) Досега не съм ползвал такива реклами, може би БГ рекламните мрежи позволяват, но трябва сам да си разработиш кода или пък да изнамериш някой плъгин за Wordpress/ Joomla :)

Иначе тая платформа е много яка, можеш да си маркираш носа на някоя примерно, и да залепиш там реклама за капки за нос :D Или устните - червило. Лошото е, че засега няма БГ реклами за "тагване"... но си мисля, че AdSense-ът ще стане ;) Видях във форума им имат някакъв съпорт "Таня", дано ни одобри по-бързо 8)
 

Горе