Здравейте,
Едно време при вас пусках теми всичко беше наред но сега не мога да пусна нова тема в пазара.
Какво трябва да се направи, все пак явно съм отговарял на условията преди това, направих и сделка тогава успешна и сега имам нужда наново да се пробвам с друго но не ми дава нещо да пусна нова тема или не мога да намеря от къде да пусна нова тема
Моля за помощ.
Пробвай пак. И гледай да не си печелиш така лесно червени репутации. Пусния някои друга хубава тема, за да набереш зеленичко. Ще ти помогне и при търговията. Хората по-спокойно търгуват с доказал се потребител тук.
Моля, моля. Дано ти хареса при нас.Благодаря за топлото приемане и точните разяснения.
Благодаря за позитивния отговор,
така си е, наистина може да има много спам, не знам колко често се посещава форума от измамници Моята обява е за софтуер, който съм написал лично през годините и НЕ се продава. Има си бутонче за пейпал и си закупуваш ваучер за използването му, сайта още го доработвам, така че не ми е спешно пускането на обявата тук предполагам има доста хора, които са минали по този мой път и вероятно ще оценят стойността му, въпреки, че може да срещне и критики - има подобни такива тук
Може все пак и с премиум акаунт да не чакаш толкова време.
Продават се регистрирани предплатени сим карти на всякакви хора. Това не е гаранция, че няма да има измамници.Е, така си е... но 60лв малко множко ми се виждат на година за форум... Ако имаше възможност за плащане с СМС за по-кратко време бих се възползвал може би. Но както и да го погледнеш 60 лв за членство във форум заради едната обява си е много
Ето и друга идея - за хората, които искат да публикуват обяви да има проверка по телефонен номер и в обявата да се публикува именно него. Така хората ще знаят, че този телефон е проверен - става с изпращането на някакъв смс с код - всички по-големи компании го правят. Ето и схемата. Регистрираш се, искаш да пуснеш обява - препраща те на пост, в който ти обясняват, че за защита от измамници е необходимо да изпратиш смс до кратък номер хххх с добавена стойност - цена 2,40 например. След което системата ти връща уникален номер, чрез който си публикуваш обявата.
И това може да се направи за всяка една обява - така приходите на портала ще растат не само заради премиум акаунтите ами и заради публикуваните обяви. Освен това и всеки ще знае, че зад тази обява стои даден телефонен номер, който е проследим след една жалба за измама в полицията
Продават се регистрирани предплатени сим карти на всякакви хора. Това не е гаранция, че няма да има измамници.
Определено говоря за тази ситуация, тук има измамници, които не ги спират никакви ограничения. Трябва да станат 500 поста, че да им омръзне преди да ги натрупат.
Вероятно си прав, аз съм посещавал сайта но само като гост и никога не съм се зачитал в обявите, а главно за помощ. Аз давам само идеи за това как може да се направи. Дали е приложимо за този форум - нямам никаква идея, администраторите могат сами да преценят.
Здравейте. И аз от вчера съм нов потребител. Регистрирах се в форума, защото наистина много ми допадна. Прочел съм правилата, не смятам да задавам глупави въпроси, поне за сега де. Успешен ден на всички!!!