А защо не направиш нещо, което да ти спечели репутация. А не да ти премахнем нещо, което си си го докарал, заради някое друго прегрешение. Лично аз ти обещавам, че ще имаш положителни репчета, ако направиш нещо, което да спечели симпатиите и възхищението на други. Ако това ти е по-трудно, кофти работа. Преди няколко дни гледам, един чужденец влезе тук в ЕН версията на форума, написа 2-3 поста и теми и вече е зелен. Демек, не е много трудно, и то грам.Господа администратори - знам, че сте справедливи (имам) такава инфо. Тогава не знаех правилата .. Ще ми махнете ли репа ?
Вижте, аз не съм некъв мошеннически клошар, който е дошъл тук да мами или се лигави.
Вижте:
https://www.facebook.com/pages/Мартин-Пенчев-писател/166261463578318?ref=stream
Off topic
@uphero, сегашния ти аватар и бившия ти подпис с родното село, не че нещо, ама не виждам логична връзка
Ако си от село на български бежанци, що ще слагаш този аватар:-o
Аха, все пак ми се струва глупавоСоциален експеримент
Мен лично ме впечатли и леко зачуди, но ще ди питам по-натам за това.Социален експеримент
Аха, все пак ми се струва глупаво
В пазара засега не мисля, да публикувам. Не ми е проблем да си остана с този ми профил, но ще трябва да си сменя името, ако имам право
Просто не ми се връзваше даже и за пари като знам за кое село става въпрос:mrgreen: ама може да си залюбил някой Айше в Казанлък :-oМай май си прав,прекратявам засега експеримента
Просто не ми се връзваше даже и за пари като знам за кое село става въпрос:mrgreen: ама може да си залюбил някой Айше в Казанлък :-o
Имаш право. Но за да си струва, пак бих ти препоръчал да му вдигнеш малко тръста. Демек да допренесеш с нещо тук, за да ти дадат съответно репутация и другите потребители. Както се вика, ако имаш нужда да се възползваш от каквото и да е било тук, няма да ти коства нищо да помогнеш или да направиш нещо за някой или няколко хора общо. Но както казах, това не е задължително, а просто препоръка. Така нещата винаги стават по-бързо и лесно. А и ще спечелиш хора, гледайки те с други очи.
Ами имам приятели, родом от там:mrgreen:Ай ся! Ко знаиш за Инзове бре? Да не си ми селски??? За второто позна ама не се казва Айше
Човек, докато се обесняваш тук, на 100% щеше да си пуснал една полезна статия, която споделя опита ти в някаква насока (онлайн опит в правене на прави или уеб ресурс), а ти седиш и циклиш. Не си истински и ти. Чак се чудя защо имаш зелено. Явно някой е бил благосклонен към теб. Лошото е, че това не е постоянна величина, като да си полезен постоянно. Ама ти си знаеш.Прав си, но времето ми е враг. Трябва просто да действам по правилния път и нямам право да се отклонявам от него. Всяка грешка се наказва, а да губя време е грешка. Желязото се кове - докато е горещо. Ще има съм от полза на потребителите, но на този етап - не мога да помагам, с кой знае какво.
Както написах, всеки сам си знае. С това имах в предвид и нещо друго.Аз само не разбрах, що като е "Пенчев" еле па и писател, трее да пише с профил "Тодорова" Вярно е че напоследък тия неща са модерни, но пък не съм убеден, че за да бъдеш писател е необходимо такава преориентация