Оставих си номера на потребителя над мен с намерението да му обясня всичко, но изглежда няма време да говори и тъй като аз имам малко свободно време, ще обясня по-подробно.
BD Liquor е голяма верига магазинчета в София, предимно за алкохол и бизнесът, който правят, позволява на собствениците, от които е и моята майка, да продават на много ниски цени. Идеята, която имам е, да се направи уеб сайт с цел придобиване на попюлярност, за да се продава повече стока, защото методът е следният - колкото повече продаваш, толкова повече бонуси получаваш от дистрибуторите, а продаването на доставна цена, че дори и на загуба, е добър начин да привлечеш повече клиенти.
Това, което исках е, да се направи някакъв идеен дизайн, за да предложа идеята си на майка ми и нейните колеги, а се допитах до Вас, защото имате поне някаква представа как стават нещата. След вече евентуална съгласа - ще бъдат инвестирани пари да се направи качествено, защото както каза "Странникът", мисля, дизайнът и като цяло сайтът играят голяма роля. Но това, което искам, аз, в момента, е да се направи нещо идейно, така че да отида в офиса и да кажа - така, така и така и какво може да се направи, ако се отпуснат средства, защото както някой беше казал - интернет бизнесът е различен от този в момента.