Нашествието на нелегални имигранти в Европа

От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Ако не е военно, то поне икономически са заплашени с нещо германците. Златните им резерви са във ФЕД, Германия си ги поиска официално, но нещо отлагат връщането им, последно след 2020г. уж ще им го връщат. И още един важен факт- кой печата еврото и кой държи ЕЦБ? Не са ли собствениците на ФЕД и МВФ?

За златото си напълно прав, а какво им каза ФЕД направо ме напуши на смях.
Знаеш ли кое е важното тук - не е златото и среброто, а знаеш че по-голям подръжник няма. В случаят е важно едно технологията и ноу хау-а в добавка с човешкият и производният капитал е дойчоландия. Златото е израз на богатство, но богатсвото може отново да се създаде - те имат производствен капитал, който е по ценен от златото сега. Нали ти е ясно през хиперинфлацията им индустриалците не са я усетили!
ЕЦБ не е частен, като ФЕД. МВФ и той не е частен!

В геополитически план теза сговнясване по линия икономика, Германия ще излезе много силна дори и без златото си, но трябва спре тази простотия с бежанците!

От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

Дори и да нямат(което няма нищо общо с влизането във военен конфликт, примерно, щото тогава ще имат), е несериозно да мислиш, че американците са им казали - приемайте бежанци иначе ще станете ирак 2.

Eто ти само на Германия, като прибавиш само УК и Франция и нещата много се променят, до еу-28 да не говорим. http://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=germany
И защо да не са им казали? Германия да не би да има собствена външа политика. Извинявай, пак те питам какво стана със скандала с подслушването? Имаше ли отзовани американски дипломати?

За златото си напълно прав, а какво им каза ФЕД направо ме напуши на смях.
Знаеш ли кое е важното тук - не е златото и среброто, а знаеш че по-голям подръжник няма. В случаят е важно едно технологията и ноу хау-а в добавка с човешкият и производният капитал е дойчоландия. Златото е израз на богатство, но богатсвото може отново да се създаде - те имат производствен капитал, който е по ценен от златото сега. Нали ти е ясно през хиперинфлацията им индустриалците не са я усетили!
ЕЦБ не е частен, като ФЕД. МВФ и той не е частен!

В геополитически план теза сговнясване по линия икономика, Германия ще излезе много силна дори и без златото си.

А бе то и нашето правителство не е частно, ама е важно кой държи контрола. :) Определено заповедите идват от едно и също място. Колкото резерва им е "федерален", толкова и ЕЦБ е "европейска", толкова и МВФ е "международен". Не случайно централата на ЕЦБ се намира в родния град на Амшел Мойсей Бауер(Ротшилд).
Ето и цитат на Нейтън Майер Ротшилд от 1815г.:
„Аз не се интересувам от това коя кукла се поставя на престола на Англия да управлява империята, на която слънцето никога не залязва. Човекът, който контролира британските пари, той контролира и Британската империя.“- Това е тактиката им и до ден днешен.

Ти сериозно ли ме поучаваш в тези неща, след като съм противник на тях от години - Централните Банки като цяло - не случайно съм привърженик №1 на златото. Това също така не ми пречи да правя пари от спекулации на форекс-а.
Ако вървиш по тази линия то всички, абсолютно всички Централни Банки са в една и съща политика, кой по бързо ще си обезцени валутата и кой народ повече, ще го духа. Китайците и те ударно влязоха в играта и ударно горят валутните си резерви!

От: От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа

И защо да не са им казали? Германия да не би да има собствена външа политика. Извинявай, пак те питам какво стана със скандала с подслушването? Имаше ли отзовани американски дипломати?

Ние тука им мерим пишките във форума, но САЩ и Германия(Европа) са близки партньори и там нищо не се е чуло, защото всичко е дипломация. Идеята ми беше, че едва ли със сила са им казали - приемай бежанци. Тва си е тяхно решение на база точно на комплексите които имат от ВСВ.

А бе то и нашето правителство не е частно, ама е важно кой държи контрола. :) Определено заповедите идват от едно и също място. Колкото резерва им е "федерален", толкова и ЕЦБ е "европейска", толкова и МВФ е "международен". Не случайно централата на ЕЦБ се намира в родния град на Амшел Мойсей Бауер(Ротшилд).

ФЕД е частен, но ЕЦБ има само една функция - да контролира инфлацията и ЕЦБ не е частна, а е независим орган, който се конституира от ЦБ на страните членки(от които повечето са държавни). Банката на Англия е от собствениците, но няма право на глас, щото не са в еврозоната.

Идеята ми беше, че едва ли със сила са им казали - приемай бежанци.
Меркел я подслушваха, нали? Може би я държат с нещо и не е нужно да има сила?

Меркел я подслушваха, нали? Може би я държат с нещо и не е нужно да има сила?

И не само нея. Няма никаква, ама никаква логика, да си саботираш икономиката, повтаряйки като папагал думите и делата на САЩ и въвеждайки санкции срещу една 140 млн. популация, която ти купува и селскостопанска, и промишлена продукция, и то в никакъв случай евтино. И за какво? Заради един организиран преврат в Украйна. Убеден съм, че ако Янукович беше останал подобно на Асад, сега в Украйна положението щеше да е същото като в Сирия. Единствената разлика между бандеровците и идиловците е, че на едните са им рязани цевите, а на другите не.

Владко, тази история не от далечното минало нали? Янукович, ако не тегли една звучна на това, което искаше народа към линия запада, нямаше да има това, което е сега нали? Щото Янукович, чинно слушаше кво му се говори от Кремъл.
Такова неофициално настъпление не може се толерира в 21 век - зелените човечета, поетите ангажименти на Русия по линия Украйна и нейната териториална цялост и още куп неща. Ако нямаше отговор то сигурно още други територии щяха да са анексирани към РФ, да не говорим техният блян за прибалтика.

А РФ не е такъв пазар спрямо твоите възприятия, дойчовците изнасят повече към една Чехия от колкото РФ, а и е нормално само в Москва и Петербург има покуптателна способност - други 100 и косур милион от над 100 и косур етноса никой не ги бръсне от вънка!

Владко, тази история не от далечното минало нали? Янукович, ако не тегли една звучна на това, което искаше народа към линия запада, нямаше да има това, което е сега нали? Щото Янукович, чинно слушаше кво му се говори от Кремъл.
Такова неофициално настъпление не може се толерира в 21 век - зелените човечета, поетите ангажименти на Русия по линия Украйна и нейната териториална цялост и още куп неща. Ако нямаше отговор то сигурно още други територии щяха да са анексирани към РФ, да не говорим техният блян за прибалтика.

А РФ не е такъв пазар спрямо твоите възприятия, дойчовците изнасят повече към една Чехия от колкото РФ, а и е нормално само в Москва и Петербург има покуптателна способност - други 100 и косур милион от над 100 и косур етноса никой не ги бръсне от вънка!

А убийствата на жени и деца може да се толерират, така ли? Знаеш ли колко жени и деца убиха укропите? Ами свалянето на самолет с цел да обвиниш противника? Мина повече от година от свалянето на Боинга, черните кутии бяха в перфектно състояние? Къде са резултатите от тях? Кутиите от самолета в Алпите с лудия Лубиц ги разшифроваха и обявиха резултатите официално 24-48 часа след катастрофата. На този защо ги бавят повече от година? Аз знам отговора. Защото ако ги обявят, ще трябва да оттеглят санкциите, затова.

Е не е излязло, а Путин и ко. като гузни от какво се отрекоха? Самолета е свален от ракета спрямо доклада или не е така?
Не може се толерира насилие, както и изземване на чужди територии! Дай да не влизаме в това русло, че темата е друга!

Да върна обратно темата - http://www.investor.bg/bulgaria-on-...-novata-voennovyzdushna-baza-v-siriia-202751/

Ако и сега не ги пречупят се връшаме в изходна позиция, че ИДИЛ е перфектен за всички големи в момента и е добре да го има!

Избягахте много от темата. Ето ви една статия със статистика, да видите реално защо не е добре да се допускат мюсюлмани / араби в Европа. Статистиките са от САЩ, но ясно говорят за факторите защо един мюсюлманин е много по вероятно да извърши престъпление http://fivethirtyeight.com/features/are-prisoners-less-likely-to-be-atheists/

Е не е излязло, а Путин и ко. като гузни от какво се отрекоха? Самолета е свален от ракета спрямо доклада или не е така?
Не може се толерира насилие, както и изземване на чужди територии! Дай да не влизаме в това русло, че темата е друга!

Да върна обратно темата - http://www.investor.bg/bulgaria-on-...-novata-voennovyzdushna-baza-v-siriia-202751/

Ако и сега не ги пречупят се връшаме в изходна позиция, че ИДИЛ е перфектен за всички големи в момента и е добре да го има!

Самолета е свален от ракета въздух-въздух, да. Повярвай ми, ако беше свален от руснаците, досега щяха да пропищят света по всички тв, електронни, радио и хартиени медии. :) Относно териториите, прецедента беше с Косово, не с Крим. А относно руските военни в Сирия, те си пазят интересите-имат си една династия близки управници от десетилетия в тази държава, много ясно че ще им помагат. Ама наистина да не изместваме темата, защото по твоята логика трябва да те питам и за Афганистан. От години няма руснаци там, но пък има натовски войски. Включително и ние плащаме наши контингенти да ходят там? И за к'ъв чеп? То може би идеята беше да повторят "миротворческата" намеса на НАТО в Афганистан, сега и в Сирия, защото афганистанската твърде дълго я протакат вече. Сега руснаците им объркаха плановете и ми намирисва, че епицентъра на събитията много скоро ще се измести към Киев...

Путин премести пешка и произведе царица. Светът не е сляп и вижда кой е истински и кой бутафорен противник на лудите джихадисти.

ЕВРОПА БЪРЗА ДА СИ ПРИБЕРЕ ТЕРОРИСТИТЕ!
ФАЩ ПРЕДУПРЕДИ ЕВРОПА ДА СЕ ОТНАСЯ С ТЯХ С РЕСПЕКТ И УВАЖЕНИЕ

Какво е умерена и не толкова умерна опозиция в Сирия?
Това са платени наемници главорези създадени и подпомагани от САЩ, но май им се объркаха сметките:
Вашингтон: Русия е готова да нанася удари в Сирия!
28 руски бойни самолети и дузина бомбардировачи СУ-24 вече са разположени там, твърдят висши американски представители

От сега натам САЩ могат само да наблюдават и да водят статистика в Сирия

Последно редактирано:

Самолета е свален от ракета въздух-въздух, да. Повярвай ми, ако беше свален от руснаците, досега щяха да пропищят света по всички тв, електронни, радио и хартиени медии. :).

Ти обаче не можеш водиш спор разбрахме, но агрументацията ти издишва тотално.

Свалена е от въздух въздух - щото и ти не знаеш? Или онези снимки със самолет дето ги видя правени за 5 долара от файвъра? Аз ти казвам какво казва доклада. Но ме кефи логиката, казваш с въздух въздух е свалне щото, ако не бе така то руснаците са щели да бъдат разжалвани по целият свят. Аз не знам някой да твърди, че Русия я свалила самолета освен теб.

Моля, придържайте се към темата. Къде забихте пак в Украйна?

На стороне боевиков воюет много иностранцев, в частности наемники из Ирака и Турции. По информации местных жителей, среди иностранцев есть и американцы.
«Вчера мы общались с беженцами из Пальмиры. Они рассказывали о вооруженных людях с европейской внешностью, которые разговаривали на английском языке. По словам жителей Пальмиры, скорее всего, это были американцы – инструкторы боевиков», – добавил спецкор.

Да, 100000 пъти предпочитам украинци и руснаци пред арабите.

Чак пък рашки и блядове не, имаме си достатъчно цигани вече.

Горе