Български цигани се представят за сирийци в Норвегия, твърдейки, че са си загубили документите.
Еее, дай боже! Като тръгна вълната от мигранти се надявах някой да научи нашите цигани да тръгнат с тях и поне малко да намалят тукашната си популация...
Нещо става, ама не знам какво. Яхуу е част от пропагандната машина по принцип, но гледам нещо много са смекчили тона и изкривяването. А тази статия направо ме учуди:
Popularity of 'Putin the Shiite' sky high in Iraq
Цитат от статията:
"Taxi driver Ali al-Rammahi says Putin is the only reason he hasn't already joined the thousands of Iraqis fleeing the country to knock on Europe's doors.
"I thank Putin because he convinced me to stay in Iraq... Hajji Putin is better than Hussein Obama," he says, using the title given to Muslims who have performed the pilgrimage to Mecca."
Нещо става, ама не знам какво. Яхуу е част от пропагандната машина по принцип, но гледам нещо много са смекчили тона и изкривяването. А тази статия направо ме учуди:
Popularity of 'Putin the Shiite' sky high in Iraq
Цитат от статията:
"Taxi driver Ali al-Rammahi says Putin is the only reason he hasn't already joined the thousands of Iraqis fleeing the country to knock on Europe's doors.
"I thank Putin because he convinced me to stay in Iraq... Hajji Putin is better than Hussein Obama," he says, using the title given to Muslims who have performed the pilgrimage to Mecca."
Yahoo е само агрегатор на новини в случая, самата дописка е на Агенция Франс Прес.
В какви времена живеем само.Осъждаме това, че се е стигнало до смърт на търсещ човек закрила от Афганистан и че това се е случило, докато той се е опитвал да стигне до безопасността на България и да упражни своето универсално човешко право да потърси убежище.
На маека им в подката на тия от ООН. Да се закрие тая безсмислена организация! Над 50 въоръжени орки нападат 3ма полицаи, трябвало е да има повече песелени при алахата. Крайно време е българските полицаи да действат със самочувствие и да бъдат подкрепени от обществото и държавата в такива ситуации.