Няма ли да изкоментирате новината:
Борисов в неделя по време на изборите е подписал в Брюксел, че ще тегли заеми от МВФ за да изгражда бежански лагери в България
Обаче медиите услужливо покриха това нещо в деня на изборите, а и след това. А ни занимават с някакъв си болен.
http://inews.bg/България/Градим-беж...-подписа-декларацията_l.a_c.327_i.484257.html
Тази "новина" ми звучи като заемите да са безвъзмездни, щом са и от подобни банки, съответно за нас остава "неудобството" и да приемем, че има нуждаещи се бежанци, които няма как да прелитат през териториите на държавите, така че си реална помощ от ЕС. Съгласна съм, че е по-стойностна новина от друга привлякла вниманието на обществеността. И като се замислим какви един неИмигрант, гражданин на България ги върши, то да се чудиш кое е за възмущение, но нищо де, важно е границите ни да са опазени и неприкосновени.
Глупости, заемите от МВФ да дължими, а не безвъзмездни
Радвай се че следващите поколения ще плащат за заем за бежанците
Имам чувството, че някои пишат за спорта чесане на езици
Отдавна се знае ,че Борисов неще заеми за наша сметка . Просто се е съгласил с другите зада не се цепи от колектива но едва ли ще ни вкара в нови заеми . Чудя се какво ни пречи да забраним да се дава гражданство за хора изповядващи исляма ,а да приемем сирийците християни .
Защо да ми вземе хляба ,човека раздава на пенсионерите ,банката и бизнеса му рабори усилено ,има пари за 2-3 живота напред . Според мен сега желае народната любов и прави опит да го запомнят с добро .
Защо да ми вземе хляба ,човека раздава на пенсионерите ,банката и бизнеса му рабори усилено ,има пари за 2-3 живота напред . Според мен сега желае народната любов и прави опит да го запомнят с добро .
Така става когато десетилетия наред на хората са насаждани фалшиви ценности. Изгубили са чувството си за мярка, нямат адекватна себеоценка и им липсва чувство за самосъхранение. Поколения наред в главите им е набивана фалшива идея за толерантността и в резултат на това вероятно просто ще изчезнат във физическо и културно отношение. Дано останалата част от Европа навреме се осъзнае преди да се самоунищожи.Swedistan са ясни от маса време, те и знамето искат да си сменят, заради кръста
май само герберчето burnx не ти схвана иронията, но нормално за него
BURNX - Липсващото звено между АДАМ и blitz.bg
вие ще се сетите : )
BURNX - Липсващото звено между АДАМ и blitz.bg
вие ще се сетите : )
Глупости, заемите от МВФ да дължими, а не безвъзмездни
Радвай се че следващите поколения ще плащат за заем за бежанците
Имам чувството, че някои пишат за спорта чесане на езици
Като отидеш, прати снимки. Те само тебе чакатИначе аз мисля скоро да заминавам и да се пенсионирам в Люксембург, примерно, пък който иска да плаща ... аз ще си стоя на верандата плетейки зимни пуловери за внуците, ще си поркам червено вино и може да си взема някой бежанец за прислуга/помощник/ца, нека ми е зле
Що, искаш да го видиш ли? Темата съм я пуснал аз, като целта на ми е била да привлека руските тролове и да се заяждам с тях. Моля те, не се намесвай в мъжки спорове, знаеш приказката.