Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа
И да хвалят Западния модел.
Заети са да плюват по Русия
Заети са да плюват по Русия
Точно. Действат по един и същ начин, изповядват една и съща религияАз съм на мнение, че въпреки научно-техническия напредък, като манталитет и мироглед сме(голяма част от човечеството имам предвид) някъде на нивото на Средновековието. Между башибозука и идиловците има само една разлика- едните не са носели маски.
Всъщност и нас не ни подмина терора, па макар и с дъх на нагласено (визирам атентата в Биргас). И въпреки това, не си правя никакви илюзии, че ще ни подмине. Софиянци най-много трябва да внимават.
Те редовно се колят и бият помежду си. Центърът на София стана известен като "Малкия Бейрут". Центърът на европейска столица - пълен с всякаква гмеж и място, на което могат да те заколят като нищо след като се стъмни (а защо не и по светло).През уикендите пускат афганистанците (те не са бежанци, а нелегални имигранти) от районните, защото няма къде да ги държат и с какво да ги хранят. И ония почват да обикалят като диви нерези по градинките. Май тук бях споделил за култовата "Контеса" - докато стигна до нея да хапна, задълго ми изчезна апетитът. Почувствах се на по-опасно място, отколкото в Дагестан по време на чеченските войни. Там поне бях гост на селото - на Изток да си гост ти дава "имунитет". А в почти центъра на европейска София бродеха тъмни сенки и си гугукаха с местните циганки на някакъв странен език, близък до пущунския.
Преатели: ето бъдещите опорни точки. В близкия месец поне веднъж ще го чуете: преди намесата на Русия в Сирия нямаше атентати. Нито руски самолети падаха (маловажна новина, покриха я), нито взривяха централата на Хизбула в Ливан (тази дори не се появи grin emoticon ), сега удариха един от радетелите на "умерената опозиция" Франция. Очевидно е, че Путин сам си е свалил самолета, за да буди съчувствие (Джон Маккейн вече го каза) , но той е виновен и за другите атентати, защото бомбардирайки демократите от Ислямски фронт, Ан Нусра и ИД, той ги насъсква да се връщат в Европа. Забелязали ли сте и как всички неудобни на САЩ държави практически престават да съществуват? Това също е план на Путин да подрони авторитета на САЩ. Клет Иво Инджев нещо да има да добави?
Тру стори!
Преатели: ето бъдещите опорни точки. В близкия месец поне веднъж ще го чуете: преди намесата на Русия в Сирия нямаше атентати. Нито руски самолети падаха (маловажна новина, покриха я), нито взривяха централата на Хизбула в Ливан (тази дори не се появи grin emoticon ), сега удариха един от радетелите на "умерената опозиция" Франция. Очевидно е, че Путин сам си е свалил самолета, за да буди съчувствие (Джон Маккейн вече го каза) , но той е виновен и за другите атентати, защото бомбардирайки демократите от Ислямски фронт, Ан Нусра и ИД, той ги насъсква да се връщат в Европа. Забелязали ли сте и как всички неудобни на САЩ държави практически престават да съществуват? Това също е план на Путин да подрони авторитета на САЩ. Клет Иво Инджев нещо да има да добави?
Кой е тоя тинк-танк дето го е писал това? Някой сульо се прави на Дж.Фрийдман май...
Иронизира човекът А правописните грешки идват от телефона явно, личи си, че не са по незнание.
Но е напълно прав не на шега. Тези версии ще бъдат пуснати съвсем сериозно в медиите.
..която не знае, че съществуват въобще:twisted:
Владко, толкова те тресе руската симпатия, че наистина не можеш да разбереш иронията в коментара. Успокой се, никой здравомислещ човек не обвинява Русия в каквото и да е, в случая
Владко, толкова те тресе руската симпатия, че наистина не можеш да разбереш иронията в коментара. Успокой се, никой здравомислещ човек не обвинява Русия в каквото и да е, в случая
Либерални простотии. Единствено исляма в днешно време ражда терористи, които се бият в името на Алахата и мечатаят за световен халифат. Ще ми дадеш ли примери с друга религията така масово произвеждаща екстремисти? За това най-лесното решение е - разкарайте мюсюлманите. Ако не ги бяха допускали въобще, проблеми нямаше да има. Ако у нас прадядовците ни бяха разрушили джамиите (както те са рушили църквите и както избиха дедите ни в Тракия), сега нямаше на каква база да имат претенции. Те ни избиха и изгониха от Тракия, сега има ли някой претенции там? Ами няма да има, след като няма хора. Който е слабоволев и много голям хуманист, децата му ядат бахура - това го показва историята.
Абе с една дума, обречени сме