От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа
Мене ми мирише на хитлеризъм и дано съм прав! Няма лошо хората да бягат от смъртта, ама да има контрол, а контрола е нулев. И сега Европа го духа, ама много. И Меркел и тя ще го издуха на следващите избори. Терористите се разхождат като бежанци и хоп тук бомба, хоп там. Аз не съм чул за един терористичен акт в Русия. Защо ли?! Ето ви и едно предсказание как ще протечат събитията - Русия ще спре газа за Европа, а Германия ще го пусне ... на бежанците. 'Щото немците търпят и се правят на хрисими, заради историята си и Хитлер предимно, обаче запознаха да си отварят очите и да виждат, че е имал право донякъде. Не ме разбирайте пограшно. Аз не съм расист, обаче след като жабите не си знаят гьола, трябва да дойде щъркела и да ги научи. По същият начин стоят нещата в нашата родна действителност. Мангалите се множат, не работят и само цоцат държавата. И ние, обикновените хорица бачкаме като луди, че да изхранване 1 милион цигани и 240 хрантутника в парламента. И както по-нагоре казах идва Татово време и при нас. 'Щото тогава мангали е имало, ама са бачкали и са нямали време да мислят само какво да откраднат и как да направят поразия. И е имало ред. И пак ще има ...