danko6
Well-Known Member
От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа
Eдит: сега заради евакуацията на стадиона в Германия гледам същите ултраси споделят снимки със спец частите на стадиона и пишат "В това ли се превърна най-красивата игра? " Еби му май***** и на деградацията....
Това е мега малоумно, ултраси и псевдо родолюбци седат и реват по цял месец и организират протест, че няма пари за футбол, а че София се напълва със смрад седят и мълчат. Много такива ултраси познавам и тия дни храня наред, интересно ми е аз, ако организирам сега протестно събитие във фейса дали ще ми се обадят след няколко дни от близкото районно за расистки подбуди или някаква такава тъпотия. Защото често ми се налагаше последните месеци да движа от Ломско до Женския и знам какво е положението в чантето си влача нож с острие 30 санта, понеже се прибирам в 3 през нощта в улица където г-жа Лайндъкова не слага осветление въпреки постоянните писма до общината и да вървят хората над километър с фенерче от телефона.... Отивам с Шумен сядам на центъра на кафе и идва сервитьорката и ми блещи на турски, директно и казвам аз съм българин говори на български, а тя ми отговаря- извинявай, просто повечето в града са турци и затова ни е наложено....
Eдит: сега заради евакуацията на стадиона в Германия гледам същите ултраси споделят снимки със спец частите на стадиона и пишат "В това ли се превърна най-красивата игра? " Еби му май***** и на деградацията....