N nikoleta Banned 26 Април 2014 #542 От: На колко години сте. има ли набори , около четиредесетака ?:-o
uni-web Well-Known Member 26 Април 2014 #543 От: На колко години сте. Ще ги намериш по писаниците nikoleta каза: има ли набори , около четиредесетака ?:-o Увеличете...
От: На колко години сте. Ще ги намериш по писаниците nikoleta каза: има ли набори , около четиредесетака ?:-o Увеличете...
B bella90 New Member 6 Май 2014 #544 От: На колко години сте. Скоро стават 24 ... лелеее, кога отлетя времето
ivelin123 Active Member 6 Юли 2014 #549 От: На колко години сте. Скоро на 18. Може би съм един от най-малките във форума.
Blinky Owner 6 Юли 2014 #550 Re: От: На колко години сте. ivelin123 каза: Скоро на 18. Може би съм един от най-малките във форума. Увеличете... Да, така е. НО има и по млади. Едно време имаше доста голяма бройка, сега сигурно са студенти вече. Да са живи и здрави, доста добре се развиват, наблюдавайки ги.
Re: От: На колко години сте. ivelin123 каза: Скоро на 18. Може би съм един от най-малките във форума. Увеличете... Да, така е. НО има и по млади. Едно време имаше доста голяма бройка, сега сигурно са студенти вече. Да са живи и здрави, доста добре се развиват, наблюдавайки ги.
bgdesigner Member 9 Юли 2014 #551 От: На колко години сте. nikoleta каза: има ли набори , около четиредесетака ?:-o Увеличете... Почти на 37 сеп. на 38
От: На колко години сте. nikoleta каза: има ли набори , около четиредесетака ?:-o Увеличете... Почти на 37 сеп. на 38
Д Даниел Маринов Active Member 21 Август 2014 #556 От: На колко години сте. Браво, братленца! Радвам се, че виждам връстници тука.
hatre Active Member 23 Август 2014 #557 От: На колко години сте. Ми то тука трябва да пишем всяка година, чий анкетата да променяме
P Petar Vodenchev Member 23 Август 2014 #560 От: На колко години сте. Като на 13 се чувствам, щото с много зор го забелвам, дебел слой вазелин ми трябва, иначе не става , иначе на 23 години
От: На колко години сте. Като на 13 се чувствам, щото с много зор го забелвам, дебел слой вазелин ми трябва, иначе не става , иначе на 23 години