CryptoInvest
Active Member
Ах аз съм от "малките", едва на 20 години.
Здравейте Темата е номер едно и реших постът ми с номер едно да е тук.
Реших, но като видях възрастите в анкетата... изпитах чувство на неудобство и малоценност...
Гласувах с "над 28", но за получаване на реалната ми възраст тази стойност трябва да се умножи по число, което е ... над 2... Всъщност, можете да се досетите сами - когато започнах да се занимавам с програмиране, ползвах за запис на данните единствено възможните тогава дискети 8" (осем, не е правописна грешка!).
Все още съм на 27Има и други дето сме си писали змията и слалома на правец 8 от учебника по бейсик, спокойно
Размера на дискетата подсказва компютър "Изот"Има и други дето сме си писали змията и слалома на правец 8 от учебника по бейсик, спокойно
абе щом още може да виждаш и четеш на този силно бял фон който мен ме дразни до безобразие значи не си зле . Като почне да ти вади очите като на мен и да търсиш все тъмнината и тъмен фон за четене може да се наречеш старОт къде я изровихте тази тема .... припомнихте ми колко съм остарял ... бил съм един от първите вотнали .... и вече е много не актуален резултата Д :Д :Д
Да, прав си, определено ще се актуализира. Ще гледам да пусне нещо тия дни. И за локация си мислех, кой от къде е. Както викаш "коренк-софиянците:" - да преброим селендурите.От къде я изровихте тази тема .... припомнихте ми колко съм остарял ... бил съм един от първите вотнали .... и вече е много не актуален резултата Д :Д :Д
Да, прав си, определено ще се актуализира. Ще гледам да пусне нещо тия дни. И за локация си мислех, кой от къде е. Както викаш "коренк-софиянците:" - да преброим селендурите.
Бате, не се мъчи със светлата тема, превключи на другата. Отдавна имаме такава.
Виж файлът 28910
И аз съм със светлата също. Повече ми допада и си е цветовете на форума.За мен и светлата си е ок