Ми то става има монитори с въртящи се стойки (нявярно може да се закупи и само стойка), както и видеокартите поддържат завъртане на картината. Завърташ монитора на 90' правиш настройка на драйвера на видоекартата и оп имаш 9x16 ..
А да ви питам тук за да не правя нова тема.
Купих си нов монитор 21 инча метнах си и windows 7 щото досега бях с тия старите монитори големите беше 17 инчов и бях с виста. Сега като сложих новия монитор и качих 7-цата сайтовете ми ги изкарва много малки от ляно и дясно на сайта има по 5-6 см резолюцията ми е 1920х1080 с тази резолюция картината е идеална просто перфектна като сменя на по малко картината няма същото качество пък и само текста се уголемява сайтовете пак са си същите и ме дразни това, че са толкова малки и ги зуумвам с CTRL и +
16:9 е по-подходящ за игри или видео на HD, но ако използваш компютъра за интернет или някакви други програми като Photoshop или iTunes (не игри) е по-добре да си вземеш 4:3.
16:9 е по-подходящ за игри или видео на HD, но ако използваш компютъра за интернет или някакви други програми като Photoshop или iTunes (не игри) е по-добре да си вземеш 4:3.