blackout8
Well-Known Member
От: От: На ямболско сафари за бежанци
Когато ти намали емоцията защото те удря това по патриотичната ти струна, се върни и прочети точно какво съм писал. Прочети отново статията и се надявам да разбереш какво съм писал.
Не може никой да броди, но пък да хванеш и след това ги ступаш за спорта, след като не са ти вече никаква заплаха, а и на дали са ти били щом спокойно си ги поступваш за спорта - е на мен ми е форма на комплекси, ако за теб е форма на клакьорстване така да е.
На теб може да не ти пука, щото до Варна не стигат (за сега), обаче недалеч от Ямбол има лагер за такива субекти. Тези хора са си в района и идват някакви, които кой ги знае какви са? Много ясно, че ще направят нещо. Отделно във въпросния случай, ти си караш атв-то и се кефиш, аз изведнъж изскачат някакви амуджи и те нападат. Какво ще направиш, ще им отвориш компот ли? Не знам за какви комплекси ми говориш, след като вероятно дори не си ходил в тая част на България. Не виждам какво ти пречат хората, които са заловили нарушители на държавната ни граница - т.е. престъпници. Ако го правят, аз лично нямам нищо против. Дори им ръкопляскам и ги подкрепям. Не може всеки да си влиза и да броди из тая държава, както му е кеф.
Когато ти намали емоцията защото те удря това по патриотичната ти струна, се върни и прочети точно какво съм писал. Прочети отново статията и се надявам да разбереш какво съм писал.
Не може никой да броди, но пък да хванеш и след това ги ступаш за спорта, след като не са ти вече никаква заплаха, а и на дали са ти били щом спокойно си ги поступваш за спорта - е на мен ми е форма на комплекси, ако за теб е форма на клакьорстване така да е.