@MegaKaloyan спори, аз само показвам фактите! домейна има история но НЕ е стар!Нищо нека не минаваме пак към спорове, домейнът е с 18 години история, това е.
Благодаря колега!За пояснение, постът ми горе е теоретичен и няма общо с обявата.
Офертата е супер - нека да има повече такива у форума.
Нека остане само това:Кои искаш да махна, защото е ненужен спам - поне повечето.![]()
Днеска някой го е регистрирал
Потвърждавам!!!@MegaKaloyan спори, аз само показвам фактите! домейна има история но НЕ е стар!
след леко разузнаване ще ти подскажа че този домейн е бил собственост на @lipcho
Хубав домейн сте притежавал, защо не го подновихте?Потвърждавам!!!
За сега ще се въздържа, то само SEO-то струва много повече от 100 лева. Да, не говорим за статиите.Според мен трябваше да го направиш по няква конкретна категория. Идеята ми е че тези боклуци за по 5-10 долара няма смисъл да ги продаваш, комисионната ще ти е 1-2лв. Домейна ми се струва неподходящ за такъв магазин, някой като търси обяви в гуугъл едва ли търси сайт за стоки от тему. Дори домейн без история само с някакъв добър екзакт мач търм би бил по добър вариант и ще се класира много по добре на релевантни търсения.
Повече от 100лв не струва това и е много вероятно дори да не ги избие тази година, но мога да ти ги дам![]()