Станимир И
Well-Known Member
Привет, свобда и независимост, не съществуват, това са думи измислени за успокоение на хората.
Поздрави,
Станимир И
Поздрави,
Станимир И
Туризъм. Цялото Черноморие беше изкупено от руснаци, ама в последната година пак се оказа някаква яка схема и май повечето вече не са собственици на имотите сиЯ някой от гласувалите да ме светне как точно и с какво сме зависими от Русия?
Харесва ми позитивизмът ви за бъдещите поколения. Това, което наблюдавам като налагане на възпитание, норми на поведение у децата и младите е потресаващо:Политиците трябва да са представителна извадка на народа. В България това правило е много точно спазено и няма никакви основания за оплаквания. Докато мнозинството от народа е съставено от крадливи егоистични мишки, готови винаги да бутнат или вземат подкуп, и политиците ще са такива. За съжаление комунизмът е култивирал точно такова поведение и ще трябва да минат още няколко поколения, докато читавите станат мнозинство.
Е това е друг тип зависимост и при това полезна. Но не разбирам как може да сме зависими политически от Русия. След като реално сме плацдарм на НАТО с няколко бази и една камара провокационни изплълнения в Черно море. Да не говорим за парите които се изнасят зад океана в злато и мед.Туризъм. Цялото Черноморие беше изкупено от руснаци, ама в последната година пак се оказа някаква яка схема и май повечето вече не са собственици на имотите си
Типичния русофил....Е това е друг тип зависимост и при това полезна. Но не разбирам как може да сме зависими политически от Русия. След като реално сме плацдарм на НАТО с няколко бази и една камара провокационни изплълнения в Черно море. Да не говорим за парите които се изнасят зад океана в злато и мед.
Херо Мустафа се чувства в нашия министерски съвет като в задния си двор в САЩ
хайде обясни ми сега за Путин и Русия?Типичния русофил....