Незнам дали е вирус или нещо друго..

jufo

Active Member
Значи от време на време ми излиза ето това -> http://prikachi.com/images/433/7001433X.jpg

Слагам си нова обява в продавалник , пиша си описанието 5 минути... и хооп излиза ми изведнъж.. влизам си някъде другаде... и понякога пак излиза.. доста е дразнещо.. Имате ли идея какво може да е ?

От: Незнам дали е вирус или нещо друго..

Виж си плъгините и какви работи имаш по бразуъра (toolbar-овете са на 1ви прицел)

Сканирай целия компютър с MalwareBytes. Тя е много добра, но имай предвид, че има едни вируси дето като омажат навсякъде с url-ите си и тя не може да ги оправи нещата напълно. То слага в регистри, слага с шорткътите в свойствата им, слага в плъгините, абе набутва се на всяко едно възможно място и прави голямата каша. Трябва да четеш инструкции за конкретния вирус и къде точно да влезеш и ръчно едно по едно да се занимаваш да оправяш всичко.

А кога ще се научите да ползвате широките монитори само за филми :D
Само като погледна как изглеждат горките сайтчета през това чудо, а и като знам че същото сполетява и моите в това число и изпадам в ужас наистина :cry:

А кога ще се научите да ползвате широките монитори само за филми :D
Само като погледна как изглеждат горките сайтчета през това чудо, а и като знам че същото сполетява и моите в това число и изпадам в ужас наистина :cry:

Значи да си купя 2-ри монитор , специално за да гледам сайтчета ? :-o:-o

По-въпроса... сканирах със антивирусната спомената в горният пост , откри регистри - изчистих ги.. да видим сега. и ми блокирва някакво ИП от KMPlayer.

А, и също виж в контрол панела дето се деинсталират програми, там махни нещата, които не ти трябват. Стига да знаеш че не ти трябват де, ако не си сигурен по-добре недей. Има много вируси дето и там си излизат като някакви програми, тулбарове и т.н. Някои дори се пишат антивирусни :D

^^Еми да - един голям за филми и един малък за сърфиране :beer:

Иначе и според мен проблемът ти е от плъгини към браузера. Виж този кмплеър ли е къф е дали не си е бутнал някоя екстра в браузера. Другият вариант така като гледам от скрина, може да е някаква ебня която ти изкача в попъп от самият сайт... но не съм сигурен с толкова инфо

Приставките в браузъра са ми точно каквито искам.. няма проблем там. Махнах ненужните програми в компютъра , бяха 2-3. Да видим резултата сега :) Благодаря Ви.

Горе