От: Неможело а ... или как се печели от адсенс...
Ко се драчите
тук сме
КАТО В КАЗАРМАТА...
повлиян от другата тема
Събрали сме се сган от всички краища всеки с неговите си идеи и начини на мислене.
Нормално е да са харесваме и да се мрази м и да се псуваме и да се репчем... ми ние сме заедно колко- доста време?
Всичко си е в границите на нормалното,
Разбира се има няколко по ярки ПАТОЛОГИЧНИ СЛУЧАИ...
Особенно един, на който като си му прочел едното мнение и няма нужда да му четеш другите, защото
дори гогле бота като му мине по мненията и го счита за дубликейт контент нищо че пише много...
та така - хотплеснах се
панди, глупости... винаги си има дупка дето да го пъхнеш...
В момента не правя по 5 000$
но преди няколко седмици пуснах пак едно показно за 2000 ОЙРО
В момента средното което се прави месечно е 1500 ойро
Забелязвам от няколко седмици насам доста силно повишаване ... не знам на какво се дължи.
Но все пак ви обясних още в началото че това е хоби и не разчитам на тези приходи.
Малко съм си занемарил хобито, за сметка на повече почивка, забавление и основната ми дейност която не е онлайн.
А и одъртявам... целта ми вече не е като вашата да изкарвам повече пари, а да живея спокойно и да имам много свободно време.
-----------------------------
И ЗА ДА ГИ Е ЯД ДУШМАНИТЕ, НЕ МОГА ДА НЕ СЕ ПУФАЛЯ ЧЕ МЕСЕЧНИЯ МИ ДОХОД НЕ Е ПАДАЛ ОТ 3 ГОДИНИ НАСАМ ПОД 5 ЦИФРЕНА СУМА.
та така... някой дал на дядо си гараж за 150 лева под наеми си бие гъза в тавана че бил герой и голям умник... а живее на гърба на умрелите си роднини
и целия свят му е крив че нема акъл да изкара пари сам...
ЯД МЕ Е ДЕВА ЧЕ СЪМ МУ БИЛ ИГНОРА И НЕМА ДА ВИДЯ КАК ЩЕ МЕ ПСУВА КАТО ВИДИ ТОВА, НО КАКТО СПОМЕНАХ... ТО КАТО МУ ПРОЧЕТЕШ ЕДНО МЕНИЕ И ВЕЧЕ МУ ЗНАЕШ СЛОВОСЪЧЕТАНИЯТА И ОБИДИТЕ...
Толкова му позволява капацитета, освен да го съжаляваш и да му се присмееш какво друго да направиш...
Все пак не е сам - народа в по голямата си част е прост и калпав като него...
пак че дядовците им завещали по някой имот за да преживеят мизерно...
И те така отдавна не съм писал, и ми се лее... явно имам лека социална недостатъчност покрай темерутските празници...