Неознаваем проблем с Google ads

Martin3s

Member
Здравейте предприемачи,
отдавна не съм писал във форума, но редовно го чета. От известно време (след смяна на дизайна на сайта), монетките ми от google тотално спаднаха. Рекламиоте се поставят и са се поставяли винаги след статиите, но преди имах драстично по голям брой кликове. В момента съм пуснал реклами и във форума, но въпреки това не мога да си достигна предишния успех. Моля ако някои се досеща, каква е причината да ми помогне малко, че вече взех да се отчайвам.
Сайта - www.dorostol2003.com
Форум - www.dorostol2003.com/forum

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ.

Ами те рекламите на практика не се виждат. Сливат се с всичко друго. А и на кофти място си ги сложил според мен. И размера на банера не е най-добрия. Виж там при създаване на нова реклама има препоръчани размери - не случайно са там.

Аз бих сложил 300x250 в началото на статията в един див с float: right, както е тук IE иконата: http://drupal.org/files/issues/bbcode1.png. И може би да тестваш с други цветове на заглавие и линк. А във форума сложи една горе, защо е долу чак, там е слаба работа. Или сложи горе и долу ( и може и една по средата на по-дълга страница:) ). Сложи и един елемент Връзки някъде, например под:

* ПРОГРАМА
* КЛАСИРАНЕ
* ГОЛМАЙСТОРИ
* СТАТИСТИКА

А тази сега която е 468x я премести например най-долу в края на средната колона.

Последно редактирано:
От: Неознаваем проблем с Google ads

То при мен малко сложно .. хем искам да е по изчистено .. хем искам и кликове :Д Мисълта ми е такава че и преди са си били рекламите на същите места и посещенията си бяха все толкова но кликовете доста повече. Ще променя малко цветовата гама и ще сложа едни връзки. Ако някои има други идеи да споделя.

то е хубаво да е изчистено, ама сиренето е с пари :)

От: Неознаваем проблем с Google ads

Ей това цветовата гама и голяма работа :Д Направих рекламите червени и скочиха двойно :) Благодаря за съвета

Горе