DonMakaveli
Well-Known Member
От: Нет от Виваком
Вива-та стана май най-стойнсотния във всяко отношение
Вива-та стана май най-стойнсотния във всяко отношение
vivacom.bg/bg/residential/promotions/internet_vivacom_net/vivacom_net_city
мисля, че 10Mbps е добра скорост за сваляне на филми и игра на покер и табла и е с уайфи модем .
vivacom.bg/bg/residential/promotions/internet_vivacom_net/vivacom_net_city
мисля, че 10Mbps е добра скорост за сваляне на филми и игра на покер и табла и е с уайфи модем .
В крайна сметка за мен това остава една супер скапана компания, която винаги е била скапана - още времето, когато трябваше да подкупиш някой техник за да ти пуснат телефон.
в момента съм с о.59 mb/s download и 0.63 уплоад от замундата дърпам с 280 кб, дали на вива-та ще е по-добра офертата
Сигурно дори през модем ще е по-добре
бъзикаш ли се
искам да разбера тази скорост която предлагат е равна на 1,25MB/s, нали така. та тя е по-добра от тази на която съм в момента, а и парите са същите 15 лв на кабеларка. като направя сравнение кабеларка &виванет сити, и двете са за 15 лв. но едната е с 10 Mbps, а другата с 260КБс.Забрави за модема - не знам дали някой предлага все още тази древна услуга. Без да им правя реклама, аз ползвам НЕТ1 - 30лв. за Интернет и кабеларка - това е промоция за 1 година. Какво ще стане след това не знам, но за сега съм доволен. Скоростите са перфектни, а когато има проблем (до сега 2 пъти за почти година) реагират бързо и адекватно. Хората са любезни и не ти извиват ръцете с безумни клаузи в договора.
искам да разбера тази скорост която предлагат е равна на 1,25MB/s, нали така. та тя е по-добра от тази на която съм в момента, а и парите са същите 15 лв на кабеларка. като направя сравнение кабеларка &виванет сити, и двете са за 15 лв. но едната е с 10 Mbps, а другата с 260КБс.