И аз така вчера търсих някакви машини от сорта на бормашини мултифункционални и ми изкара на 1-ва страница само обяви, а на 2-ра онлайн магазини. А за други пиша производител и модел, сайтовете които съдържат мода в title ги показва след 5-то място на първите съдържат модела частично. Много ме издразни така, явно защото са малки магазинчета, но то не може все да са голям я 100k в индексаВъобще пълен цирк е серпа вече
И аз така вчера търсих някакви машини от сорта на бормашини мултифункционални и ми изкара на 1-ва страница само обяви, а на 2-ра онлайн магазини. А за други пиша производител и модел, сайтовете които съдържат мода в title ги показва след 5-то място на първите съдържат модела частично. Много ме издразни така, явно защото са малки магазинчета, но то не може все да са голям я 100k в индекса
Някаква нова птица са пуснали тези дни...
Ти, пък може да е и сухоземно
сигурно ще я кръстят фазан
Мда, гълъбов ъпдейт. Време беше да пуснат пак нещо да разнообрази SERP-а
Хаха, поне да сложат снимка с черно-бял гълъб, малко се отдалечават от визията на предшествениците. Колкото до темата и аз забелязах промени в резултатите, а най-интересното е включването на чуждоезикови сайтове при търсене на кирилица.
Може, и комар, че сега лятото са много популярни
най-интересното е включването на чуждоезикови сайтове при търсене на кирилица.
Това и преди ми е излизало. Когато резултатите са малко, гошо, за да е внушителен, донажда.