Не могат да изкарат депутатите :)

От: Не могат да изкарат депутатите :)

Ахахахха червена боя? Вие нормални ли сте бе?
Ами те всъщност протестиращите си биха главите в палките.
:|
Какво ми ги пускаш тия клипове не ми е ясно? Това и е работата на полицията - да бие. Пак малко биха снощи, дори почти не биха.

Иначе, по телевизията видях една жена, която се хилеше като зелка и беше цялата в кръв. Е брат, ще ме извиняваш, ама ако те шибнат с палка и ти сцепят главата, реакцията е доста по-различна. За това има логика в тия неща.

Това не значи, че съм за правителството, просто си разсъждавам :)

Хахаха, това е добро мнение. И аз съм виждал как бие полиция жандармерията, най-малкото имам познати в тези структури, не е толкова весело след плава в главата. :) Даже си спомням 97ма какво беше, сега си е като балетно подскачане. като гледам как скачаха на куките, не е много сарказъм изречението, че сами са си били главите в палките.

Това и е работата на полицията - да бие. Пак малко биха снощи, дори почти не биха.
Мноооооооооооооого ги разбираш нещата! :lol:
Натягаш се за министър на вътрешните работи ли? Много си приличате с Михаил Миков.
Добре, че не всички са толкова "умни"!

Все още се чудя какъв си в семейството - малтретиращ, или малтретиран и изливащ емоциите си във форума?

Владимир Йончев:

Попаднах в най-голямото меле, точно до депутатския рейс, със стъклена бутилка бира в ръка. Робокоп възпитано, но твърдо ми каза да отстъпя, аз му казах, че няма да стане. Разбрахме се от половин дума. Казах му: “Чакай да разкарам бирата, да не стане беля”. Той отстъпи, пуснахме от ръка на ръка бутилката да я изхвърлят зад протестиращите. И чак тогава почна надлъгването.
Ако имах вътрешното убеждение, че Робокоп е мой враг, щях да опищя орталъка за думите, които си наговорихме. Каза, че ще ме смаже от бой, че ще ме рита, докато умра, че ще ми счупи главата, че ме арестува за неизпълнение на полицейско разпореждане. На което аз му размахвах едновременно журналистическата карта, камерата и телефона и му показвах как в момента целият свят гледа на стрийм какво се случва и вижда снимките в едър план, защото шервам непрекъснато. Така че да ме смаже, ако иска утре да е на първа страница.
След 3-4 минути рейсът с депутатите зави към “Александър Невски” и напрежението се пренесе в друга част на кордона.
Подадох ръка на моя Робокоп и му казах: “Много си печен”. Отговори, че и мене си ме бива и си поговорихме около минута за това колко са забавни протестите, докато не го предислоцираха в друга част на площада.
Напрежението вече беше паднало рязко и с полицаите, с които допреди минута се бутахме, пак бяхме приятели, както в началото на протеста. Един от тях – изглежда дребен началник, гледаше отдалечаващия си рейс и казваше: “Гледай ги идиотите – колко си мислят, че ще издържат така. Можеш ли да управляваш държава по този начин?”.
Питах го: “Вие как издържате?”, а той ми каза – “Не издържаме. Въпрос на време е да се направим, че сме объркали редиците и да ви пуснем при ония”.
Тази нощ си говорих с много от полицаите. Питах ги: “Защо ви трябваше да вкарвате рейса точно в най-многобройното шествие, вместо да преспят една нощ депутатите в парламента?”. Всички отговаряха едно: “Тази глупост полицай не може да я измисли. Може да сме всякакви, но дотолкова си знаем работата”.
Малко по-късно, при една от по-малките ескалации на напрежението, интелигентно момче до мен на висок глас питаше един полицай шаблонното: “От кого ги пазите? Ние протестираме и за вас, и вашите деца ще живеят в тази страна”.
Изненадах се, че полицаят отговори: “Не пазим тях. Вас пазим от това, което искате да направите. А тях… Тях вече никой не може да ги опази…”.
Сигурно сред всичките 400-500 полицая около парламента е имало 10% садистични кретени, които са използвали момента да се отбият на беззащитните. Но огромното множество от полицаите изтърпя обидите и блъскането, без да използва сила. Както и унижението да стоиш 18 часа на крак, пазейки политици, които не харесваш от роднините, приятелите си и хората, които вече познаваш от 39-те дни шествия, в които са ти ръкопляскали и се ти давали цветя и вода.
Измежду всичките основания, които правителството има да подаде оставка, неизвестно защо пропускаме едно много важно – след сприятеляването на протеста с полицията, властта не е сигурна дали контролира репресивния си апарат.
Ако протестиращите тръгнат на сблъсък с полицията, властта ще си осигури лоялността на полицаите, която сега е под въпрос.
Идеята да се вреже рейса в тълпата целеше именно това. Полицаите го разбраха по-добре от протестиращите и въпреки че се оказаха между два огъня, направиха всичко възможно да се пролее по-малко кръв, отколкото беше планирано.

Ето едно хубаво интервю, на една явно много в част протестираща - http://www.standartnews.com/mneniya-intervyuta/ne_e_strashen_boyat_a_che_nyama_nadezhda-197829.html

Хареса ми и определено, ако това са хората на протеста, то аз съм горд. Прочетете го и ще разберете, че наистина доста интелигентно се е изказала жената. ;)

Ето едно хубаво интервю, на една явно много в част протестираща - http://www.standartnews.com/mneniya-intervyuta/ne_e_strashen_boyat_a_che_nyama_nadezhda-197829.html

Хареса ми и определено, ако това са хората на протеста, то аз съм горд. Прочетете го и ще разберете, че наистина доста интелигентно се е изказала жената. ;)

Тая явно има мазохистични наклонности :). Както и всички протестиращи де...
То се видя, комунист гъзо си дава, ама власт не :).
Не виждам какво още трябва да се случи, за да се махнат тия.

Чиче, стига ги пускал тея глупости бре. Работата е ясна като бял ден. Задай си поне елементарния въпрос - ЗАЩО ПРОТЕСТИТЕ СА САМО В СОФИЯ, ЗАЩО ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ ПОДКРЕПЯТ "ПРОТЕСТИТЕ", ЗАЩОТО МЕДИИТЕ ОТРАЗЯВА ВСИЧКАТА ТАЯ ПРОСТОТИЯ ПО НАЧИН СЪВСЕМ РАЗЛИЧЕН ОТ НАЧИНА, ПО КОЙТО ОТРАЗИХА ПРОТЕСТИТЕ ПРЕДИ ТОВА? Има и още много въпроси, но на нормален човек само тези трябваше да са му достатъчни, за да си направи нужните изводи.

Във Варна няма и помен от глупостите, които се случват по софето, защо? При положение, че хората тук показаха, че са много по нетолерантни към глупостите на управляващите... Моята теза е че варненци сме малко по умни от шопите и не се оставяме лесно да ни пързалят като балъци, както знаеш тука всички сме тарикати:p, но това е друга тема.

Живи и здрави и малко по мислещи, че от овчото ви поведение страдаме и невинните.

Всички знаете какви са ми политическите пристрастия, но в този случай това правителство трябва да остане докато не остане и помен от ГРОБ. И последно един въпрос и изникна докато писах това... НИКОЙ ЛИ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА ОТ КЪДЕ ГРОБ ИМАТ РЕСУРСИТЕ ДА ПЛАЩАТ ВСИЧКО ТОВА??? ТОВА СА МНОГО ПАРИ... МЕДИИ, ПЛАЩАТ ПОНЕ НА 5000 ЧОВЕКА ПО 30 ЛВ МИНИМУМ ВСЕКИ ДЕН... ОТ КЪДЕ ИМАТ ТАКИВА БЕЗОТЧЕТНИ ПАРИ??? ДОРИ И БСП И ДПС ВЗЕТИ ЗАЕДНО НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКИВА РЕСУРСИ, ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА, МИСЛЕТЕ И С ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИ! МОЛЯ ВИ!

1. ЗАЩО ПРОТЕСТИТЕ СА САМО В СОФИЯ? - защото останалите явно ви кефи да ви управляват комуно-турци.
2. ЗАЩО ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ ПОДКРЕПЯТ "ПРОТЕСТИТЕ" - питай Барека.
3. НИКОЙ ЛИ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА ОТ КЪДЕ ГРОБ ИМАТ РЕСУРСИТЕ ДА ПЛАЩАТ ВСИЧКО ТОВА??? - Аз лично познавам десетки, да не кажа стотици хора, които протестират без да им се плаща. Плаща твоя човек болния - хванаха го. Питай го него с какви ресурси се плаща.
4. ДОРИ И БСП И ДПС ВЗЕТИ ЗАЕДНО НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКИВА РЕСУРСИ, ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА, МИСЛЕТЕ И С ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИ! МОЛЯ ВИ! - те плащат само на циганите по избори. Освен, че ги правят и депутати.

ЗАЩО ПРОТЕСТИТЕ СА САМО В СОФИЯ

Отговорът е лесен и затова са протестите. Олигархията, отиди в някой по-малък град където всичко се държи от 2-3 "бизнесмена" пък протестирай.
НИКОЙ ЛИ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА ОТ КЪДЕ ГРОБ ИМАТ РЕСУРСИТЕ ДА ПЛАЩАТ ВСИЧКО ТОВА???

Значи от сега ти казвам, може да плащат на 20-30-100 човека за тъпани и т.н, може не съм видял, но да твърдиш че плащат за целия протест, това могат да го измислят само едни хора, дето всички и знаем къде е централата им.
Ти щом си от Варна как разбра, че се дават пари на 5000 души всеки ден?

И като не сте такива "умници" как не можахте за толкова години (15) поне да си изберете един свестен кмет?

P.S. Писането с главни букви, някой може да го приеме като каране и крещене, още

Вискяре, разбирам ги нещата, да. Полицията винаги си действа по един начин, ако си мислиш, че на такова място ще ти правят масаж, ще ти направят масаж на сфинктера.

За другото, ядрото на протестите е съставено от соросоиди. Всички туитърджии са либерасти свързани я с Асен Генов, я с Кунева, я някакви изпаднали костовисти. Първото събитие е създадено от Асен Генов, същия дето е взел 100 000 долара за две години от разни соросоидни фондации. Просто тук става въпрос за геополитическа игра - Русия – САЩ и за това янките наливат пари на разни такива "революционери".

Айде, тука всички правим сайтове, кажете кой прави сайта noresharski.com, кой прави? Правел се на доброволни начала, бла, бла. Имаше още един сайт, не мога да се сетя домейна.

Има челен опит. Със сигурност агентите на болния мозък се мотат и около варненските фитнес зали да офертират "протестиращи". Та.. щом ненормалника си купува протестиращи, значи всички го правят... логика.

И най-важното - протестиращите НЕ излизат с искане за промяна на кодекса. Излизат с искания за оставка и нови избори. Ако не се промени изборният кодекс, нищо няма да се промени.

Така... а зимните протести дето бяха в цялата страна? Нещо тезата ти издиша сериозно. На истинските реални протести цялата държава става, на герберастките няколко хиляди в София... айде по сериозно:) Олигархията ги държала...:lol:

Извинявай ама си поредния наивник! Разгледай схемата дето се разпространява из форума и сам ще се убедиш кой с кого е свързан и кой за какво плаща. Да не вземе накрая да се окаже, че всичко дето го говори "лудия" си е 100% истина.

На кмет ли си тръгнал да ме засягаш:lol: Недей, моля ти се! Вижте си коптора дето живеете в него и тогава говори за кметове. Ваще кви са? Крадец, мутра, пионка на мутра:) Не мерси.

П.П
Като искам някой по прос от средното ниво да не разбере и чуе викам, ЩОТО ИНАЧЕ НЕ ВДЯВА!

Отговорът е лесен и затова са протестите. Олигархията, отиди в някой по-малък град където всичко се държи от 2-3 "бизнесмена" пък протестирай.

Значи от сега ти казвам, може да плащат на 20-30-100 човека за тъпани и т.н, може не съм видял, но да твърдиш че плащат за целия протест, това могат да го измислят само едни хора, дето всички и знаем къде е централата им.

И като не сте такива "умници" как не можахте за толкова години (15) поне да си изберете един свестен кмет?

P.S. Писането с главни букви, някой може да го приеме като каране и крещене, още

Вискяре, разбирам ги нещата, да. Полицията винаги си действа по един начин, ако си мислиш, че на такова място ще ти правят масаж, ще ти направят масаж на сфинктера.

За другото, ядрото на протестите е съставено от соросоиди. Всички туитърджии са либерасти свързани я с Асен Генов, я с Кунева, я някакви изпаднали костовисти. Първото събитие е създадено от Асен Генов, същия дето е взел 100 000 долара за две години от разни соросоидни фондации. Просто тук става въпрос за геополитическа игра - Русия – САЩ и за това янките наливат пари на разни такива "революционери".

Айде, тука всички правим сайтове, кажете кой прави сайта noresharski.com, кой прави? Правел се на доброволни начала, бла, бла. Имаше още един сайт, не мога да се сетя домейна.

Редруме, всъщност Асен Генов ми е приятел, ще взема да го питам верно ли е забогатял...

Има челен опит. Със сигурност агентите на болния мозък се мотат и около варненските фитнес зали да офертират "протестиращи". Та.. щом ненормалника си купува протестиращи, значи всички го правят... логика.

Неадекватен както винаги:)

То тия неща са си официални.

http://ceetrust.org/grants-database/in-country-grants/bulgaria.html

Фондация 14 януари - USD 79,960.00

Само от тоя фонд са взели 80 000 долара, а имаше и още едно място. Не ми се рови да намеря статията, в която ги четох тия неща.

Айде, тука всички правим сайтове, кажете кой прави сайта noresharski.com, кой прави?

Е ти за един сайт на wordpress се чудиш кой го поддържа и защо, където общо взето всеки един сравнително грамотен човек може да го прави.
Я ми кажи на 30 и малко години как се създава такава империя от вестиници, телевизии, че някак не си спомням да се говорило с какви пари се случило, как и защо?

На кмет ли си тръгнал да ме засягаш Недей, моля ти се! Вижте си коптора дето живеете в него и тогава говори за кметове. Ваще кви са? Крадец, мутра, пионка на мутра Не мерси.

П.П
Като искам някой по прос от средното ниво да не разбере и чуе викам, ЩОТО ИНАЧЕ НЕ ВДЯВА!

Ти как реши, че съм от София, това че в момента работя тук и имам някакво мнение не ме прави "под средното" ниво. Откъде знаеш за моето образование и възпитание.

Е ти за един сайт на wordpress се чудиш кой го поддържа и защо, където общо взето всеки един сравнително грамотен човек може да го прави.
Я ми кажи на 30 и малко години как се създава такава империя от вестиници, телевизии, че някак не си спомням да се говорило с какви пари се случило, как и защо?

Ти кво си мислиш, че тия неща се правят без някой да е ударил финансово рамо ли? Ей, пуснах ти горе колко пари са им дали от тоя тръст. Това е само един от източниците им на финансиране. За два години тия са взели около 200 000 долара субсидии от американците, за да развиват "демокрацията".

1. ЗАЩО ПРОТЕСТИТЕ СА САМО В СОФИЯ? - защото останалите явно ви кефи да ви управляват комуно-турци.
2. ЗАЩО ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ ПОДКРЕПЯТ "ПРОТЕСТИТЕ" - питай Барека.
3. НИКОЙ ЛИ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА ОТ КЪДЕ ГРОБ ИМАТ РЕСУРСИТЕ ДА ПЛАЩАТ ВСИЧКО ТОВА??? - Аз лично познавам десетки, да не кажа стотици хора, които протестират без да им се плаща. Плаща твоя човек болния - хванаха го. Питай го него с какви ресурси се плаща.
4. ДОРИ И БСП И ДПС ВЗЕТИ ЗАЕДНО НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКИВА РЕСУРСИ, ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА, МИСЛЕТЕ И С ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИ! МОЛЯ ВИ! - те плащат само на циганите по избори. Освен, че ги правят и депутати.
Това е една гледна точка, ето я друга, ей така, за разнообразие:

1. ЗАЩО ПРОТЕСТИТЕ СА САМО В СОФИЯ?
Защото това е центъра на властта и всичко в тази държава и инвестирането тук е много по-стратегиеско издържано, отколкото да се вдигне протест пред общината в Русе или някъде другаде. Там където, както казаха, властта се държи от 2-3 мутри, които утре ще се запознаят искрено и лично с теб. :)

2. ЗАЩО ВСИЧКИ ЖУРНАЛИСТИ ПОДКРЕПЯТ "ПРОТЕСТИТЕ" ?
Защото Бойко плащаше на медиите, а сегашните просто искат обективни новини, но явно не се получава. Пеевски, колкото и власт да има в медиите, явно няма достатъчно ресурс да купи всичко. Все пак нека си го говорим откровенно - много им пука на медиите кой е на власт, само да е техен човек и да налива в касичката им. Никога, ама никога, нашите медии не са били безпристрастни. Никога. В тези материални времена няма как да се случи. В магазина, като отидеш на пазар, не ти искат честност и обектинст, а пари. С пълна сила се отнася и тук. :)

3. НИКОЙ ЛИ НЕ СИ ЗАДАВА ВЪПРОСА ОТ КЪДЕ ГРОБ ИМАТ РЕСУРСИТЕ ДА ПЛАЩАТ ВСИЧКО ТОВА???
Как ти звучи 4 млрд. дълг? И още толкова източени от резерва? Или владеене на престъпни канали? Мислиш ли, че и "спонсори" няма зад тях. Стига толкова наивно бе хора. Моя приятелка работи в агенция за статисти и да видите как процъфтява бизнеса (освен знаменцата и свирките на площада). Мисля, че и цени бяха дадени преди това. Имат ресурса от теб, мен и олигарските, които протестиращите не искат и да чуят. На теб не плащат, да.

4. ДОРИ И БСП И ДПС ВЗЕТИ ЗАЕДНО НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКИВА РЕСУРСИ, ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА, МИСЛЕТЕ И С ЗАДАВАЙТЕ ВЪПРОСИ! МОЛЯ ВИ!
Да, айде сега виж кой колко краде и в какви манипулативни инструменти се инвестират. Плащат на който си искат. Ако мислиш, че ГЕРБ не са купували, и тук си в голяма заблуда.

А бе хора, отървете се от емциите и настроенията и погледнете нещата малко по-интелигетно. Изключете си ако трява телевизорите и вижте какво реално се случва. ;)

Горе