Blinky
Owner
От: Не могат да икарат депутатите
Това, което се случва тази вечер е добре подготвена драма от ГЕРБ и няколко други спонсори от тъмния свят. Но не може да си вечно на власт, особено като си некадъреб и мега корумпиран. Ако си, значи нещо има грешка в системата.
Това са драми и циркове. И тези вътре са наясно от къде идва и какво целят. За това и не се действа, така както трябва. Иначе сега да се ги изравнили със земята всички там без да ги интересува кой се е мятал на колата на Кадиев. А момчето, което се е метнал и го дръпнаха на страна полицията, е точно профила за 50 лева - голям и едър идиот.За мен нападение над законноизбрани управляващи органи, като депутати, министри е опит за преврат и съответните органи трябва да си влязат в ролята, а не да ми се явяват само с щитове с които не могат да се пазят! А това, което се случи тази вечер за мен категорично си е опит за преврат! Просто няма друго обяснение, когато държиш на сила законноизбрани народни представители.
Това, което се случва тази вечер е добре подготвена драма от ГЕРБ и няколко други спонсори от тъмния свят. Но не може да си вечно на власт, особено като си некадъреб и мега корумпиран. Ако си, значи нещо има грешка в системата.