От: Не пожелавай сървъра на ближния си!
бах, като не им е удобно - не отговарят :? хмм, верно, кой съм аз, че да ме удостоят с такава чест,незнам...
С това искам да кажа, че няма лоша реклама, просто трябва да си в устата на хората.
нЕма лошо :mrgreen: пиша това което мсиля, никога не бих написал нещо което не е вярно само и само да ги злепоставя.
И добра реклама да е - ок, живи и здрави.
наистина СХ и ИЦН са най-големите.
До колкото разбирам си се преместил при ицн защото си взел хостинг за 1 година - безплатно?
но има хора които за 50 лв. не биха се занимавали да се местят, аз не мога да кажа, че суперхостинг са по-надеждни от icn - както и обратното
и двата са ок, случват се грешки - нормално е.
И най-големите са най-зависими (във всичко е така).
а за това, че не ти се занимава с бекъпи - пишеш на съпорта, че искаш
пълен cpanel бекъп те го правят, след това го даваш на другата хостинг компания и те го качват - ти нищо не бараш. И време не губиш. В този пълен бекъп са база данни, файловете и нз си още какво.
И още нещо за кодовете - Sh са най-големите, те не разчитат толкова много на промокодове - по-голямата част новите клиенти няма да подновят хоста при тях - т.е. загубили са повече от колкото ще спечелят.
при суперхостинг не ми харесва това, че по мейла ми пишат все едно ботове и отговарят адски бавно (или поне последните няколко месеца - все като им пиша) - а и последните пъти писмата им попадат спам папката.
на хостингбългария support-a ме кефи адски много - отговаряли са ми на въпроси за 2-3 мин, само ако си ъпдейтнат сайта, защото сега е все едно от 2005, но и те явно си разчитат на редовни клиенти и такива, че цените на хоста не са от най-високите а със сравнително добри параметри.
а във сайта на SH не мога да намеря къде са цените на домейните, все се налага да напиша някакъв домейн в търсачката за да видя какви са цените при тях..
много дървен, претрупан сайт и неподреден сайт
Не вярвам и някой, който е ползвал Суперхостинг да се откаже само заради цената и да отиде при други съмнителни доставчици.
ICN ли наричаш съмнителен ?