От: От: Не просто сателити, а цели спътници!
Не е точно така. Всички сателити са направени от хората, но не и всички спътници.
Ще вникна в смисъла на заглавието. "Не просто нещо направено от хората, а нещо голямо с "божествена" намеса".
Уеб 2.0 е youtube.com, facebook, google+ както и още много други сайтове.
Социалка е и фейсбука, но не е боокмарк сайт.
Боокмарк сайт е svejo, digg и още много като тях.
Идеята на боокмарк сайтовете е да са онлайн версия на запазените сайтове в браузърите (фаворитите). Докато те (фаворитите) се пазят локално на компютъра, нещата запазени в боокмарк сайтовете са достъпни от всеки компютър.
Пример: Харесал съм си 4-5 теми тук във форума, добавям си ги във фаворитите на браузъра. Тръгвам на път но не взимам компютъра с мен. Налага ми се да погледна нещо в някоя от запазените теми от форума, но не зная как да ги намеря. Ако си ги запазя и в някой боокмарк сайт просто ще се логна в него и ще видя какво съм си запазил.
Надявам се да е станало ясно
Не е точно така. Всички сателити са направени от хората, но не и всички спътници.
Ще вникна в смисъла на заглавието. "Не просто нещо направено от хората, а нещо голямо с "божествена" намеса".
да бе, няма проблем.!
Иначе за заглавието
много погрешно твърдение:
сателит може да се каже, че е спътник - т.е. е едно и също
и не може да се каже, че сателита е -по от спътника защото са еднакви неща или ако не се гледат от тази точка пак не може защото иначе ще са различни (малко объркано стана)
ако някой астроном прочете темата защото му трябва линкбилдинг за неговият фен сайт на някоя звезда може да остане с погрешни впечетления
айде няма да пиша повече, че стана мн спам
Уеб 2.0 е youtube.com, facebook, google+ както и още много други сайтове.
Социалка е и фейсбука, но не е боокмарк сайт.
Боокмарк сайт е svejo, digg и още много като тях.
Идеята на боокмарк сайтовете е да са онлайн версия на запазените сайтове в браузърите (фаворитите). Докато те (фаворитите) се пазят локално на компютъра, нещата запазени в боокмарк сайтовете са достъпни от всеки компютър.
Пример: Харесал съм си 4-5 теми тук във форума, добавям си ги във фаворитите на браузъра. Тръгвам на път но не взимам компютъра с мен. Налага ми се да погледна нещо в някоя от запазените теми от форума, но не зная как да ги намеря. Ако си ги запазя и в някой боокмарк сайт просто ще се логна в него и ще видя какво съм си запазил.
Надявам се да е станало ясно

Ъъъъ бееееЩо не кажеш уеб 2.0 линкове :Р
Благодаря за пояснението ^^ УспеФ!![]()