От: От: Не просто сателити, а цели спътници!
Не е точно така. Всички сателити са направени от хората, но не и всички спътници.
Ще вникна в смисъла на заглавието. "Не просто нещо направено от хората, а нещо голямо с "божествена" намеса".
Уеб 2.0 е youtube.com, facebook, google+ както и още много други сайтове.
Социалка е и фейсбука, но не е боокмарк сайт.
Боокмарк сайт е svejo, digg и още много като тях.
Идеята на боокмарк сайтовете е да са онлайн версия на запазените сайтове в браузърите (фаворитите). Докато те (фаворитите) се пазят локално на компютъра, нещата запазени в боокмарк сайтовете са достъпни от всеки компютър.
Пример: Харесал съм си 4-5 теми тук във форума, добавям си ги във фаворитите на браузъра. Тръгвам на път но не взимам компютъра с мен. Налага ми се да погледна нещо в някоя от запазените теми от форума, но не зная как да ги намеря. Ако си ги запазя и в някой боокмарк сайт просто ще се логна в него и ще видя какво съм си запазил.
Надявам се да е станало ясно
Не е точно така. Всички сателити са направени от хората, но не и всички спътници.
Ще вникна в смисъла на заглавието. "Не просто нещо направено от хората, а нещо голямо с "божествена" намеса".
да бе, няма проблем.!
Иначе за заглавието
много погрешно твърдение:
сателит може да се каже, че е спътник - т.е. е едно и също
и не може да се каже, че сателита е -по от спътника защото са еднакви неща или ако не се гледат от тази точка пак не може защото иначе ще са различни (малко объркано стана )
ако някой астроном прочете темата защото му трябва линкбилдинг за неговият фен сайт на някоя звезда може да остане с погрешни впечетления
айде няма да пиша повече, че стана мн спам
Уеб 2.0 е youtube.com, facebook, google+ както и още много други сайтове.
Социалка е и фейсбука, но не е боокмарк сайт.
Боокмарк сайт е svejo, digg и още много като тях.
Идеята на боокмарк сайтовете е да са онлайн версия на запазените сайтове в браузърите (фаворитите). Докато те (фаворитите) се пазят локално на компютъра, нещата запазени в боокмарк сайтовете са достъпни от всеки компютър.
Пример: Харесал съм си 4-5 теми тук във форума, добавям си ги във фаворитите на браузъра. Тръгвам на път но не взимам компютъра с мен. Налага ми се да погледна нещо в някоя от запазените теми от форума, но не зная как да ги намеря. Ако си ги запазя и в някой боокмарк сайт просто ще се логна в него и ще видя какво съм си запазил.
Надявам се да е станало ясно
Ъъъъ бееее Що не кажеш уеб 2.0 линкове :Р
Благодаря за пояснението ^^ УспеФ!