И аз не следя футболния свят, но хора около мен гледам пируват. Явно са успели да се преборят, но явно е избран за президент:@Blinky а защо и как махнаха пиянката, не съм много запознат. Последния път с някаква измама го избраха?
Просто според правилата на БФС президента им се избира от гласовете на всеки един от около 500 ли колко бяха футболни клуба в България. Всеки клуб има право на един глас.И аз не следя футболния свят, но хора около мен гледам пируват. Явно са успели да се преборят, но явно е избран за президент:
Не им разбирам структурите, но май са си го избрали хората. То братче остана ли някой да е фен на перуката, провал след провал там и не пуска.
Едно време са обикаляли села и паланки в търсене на таланти. Ех, туй едно време...Бербатов не е президент бе, четете малко. Човекът си е направил собствен конгрес и са го избрали там неговите хора. Не разбрах какъв е смисълът от това, ама със сигурност няма никаква правна стойност.
То пък защото имаме и един футбол, който да упралвява. Седят и делят една мърша. Малко лешоядска история изглежда.Бербатов не е президент бе, четете малко. Човекът си е направил собствен конгрес и са го избрали там неговите хора. Не разбрах какъв е смисълът от това, ама със сигурност няма никаква правна стойност.
Да, тия се оказаха голяма греда между другото. Тотално не знаят на кой свят са. И този Джон Траволта много смело говори, само където е хубаво да започва речта си с "Това е моето лично мнение и говоря само от себе си...." Да се знае, че не са ни толкова пилешки мозъците на всички. И онази убавица мамина - говорителката му....и тя милата огин под полата.Киро ще избяга от България, преди Зеленски от Украйна.
Това, което се прави в момента е против българите.
И тия ще пълнят хазната с данъци.
А възлагах някакви надежди на карикатури извадени от американско филмче.