Това флагче е миниатюрно и като скролираш бързо всичко се слива. Леката промяна във фона през едно мнение е най-добрият начин за разграничаване.Флагчето ново в дясно то посте не върши ли работа ?
А бе и стрелката на непрочетените постове също не е първа хубост. Болднете линковете и малко по-тъмни ги направете.Флагчето ново в дясно то посте не върши ли работа ?
Това флагче е миниатюрно и като скролираш бързо всичко се слива. Леката промяна във фона през едно мнение е най-добрият начин за разграничаване.
А бе и стрелката на непрочетените постове също не е първа хубост. Болднете линковете и малко по-тъмни ги направете.
Посочи всичко в точки, инак само си чешеш пръстите.Ако е червено ще е по-добре, но ако при всеки ъпдейт трябва да се модифицра всичко наново не знам къде ще му излезе края. И това, за което говоря не важи само за новите мнения, а и за стари теми. Тази тема има много други дребни проблеми и според мен е правена от човек, който нищо не разбира от дизайн на форуми и от дизайн като цяло. По-добре намерете някаква, правена от професионалисти.
Изтрий си кеша, защото "червено-сини балони" няма вече. Или поне аз не ги виждам...Като вляза във форума, тия червено-сини балони много ме дразнят.
В самите категории ми прави впечатление, че страниците на темите са на хоувър, преди като ги виждаш постоянно сякаш беше по-добре.
Не се губи, просто са черни букви на черен фон:Една опция ми се губи. Като цъкна на някой профил примерно coolice да пиша лично съобщение директно през него.
Не се губи, просто са черни букви на черен фон:
Бутоните за отговор, доклади и харесване са миниатюрни. Информацията под аватара също е с прекалено малък шрифт. Не се вижда колко страници има дадена тема, докато не закараш курсора върху заглавието й. Бутонът за редактиране на мнение и той е дребен, а на всичкото отгоре на нелогично място. Като обикаляш из категориите разликата между прочетените и непрочетените теми е само една малка черна стрелкичка. Номерата на мненията в темите са на нелогично място. Като цъкнеш на номер на мнение ти отваря напълно безполезен изскачащ прозорец, вместо да ти отвори директния линк към мнението. Бутоните за бб-кодове в зоната за бърз отговор са черно-бели и така е по-трудно да се разграничава кой за какво е. Картинката с въпросителна за аватар не знам от темата ли е, или от форума, но също е доста тъпа практика. Ако някой не иска да има аватар там трябва да е празно и толкова. И т.н.Посочи всичко в точки, инак само си чешеш пръстите.