Аз и сега съм си го скиннал, ама всеки комп, който ползвам ли да обикалям да го правя?Има много лесен начин да си направите форума така, както вие искате - този плъгин за хром http://neocotic.com/injector. Тествах го преди малко и работи. Така всеки може да си го настрои според своите предпочитания, без да се оплаква
/* Latest post in forums - Bigger text and bigger width */
.node .nodeLastPost {
font-size: 13px; /* from 11px */
width: 33%; /* from 210px */
}
/* RSS Icon FIX */
.node .nodeControls {
right: 36%; /* from 240px */
}
/* Signature Background */
.signature.messageText.ugc
{
background-color: rgb(240,240,240);
}
/* Signature Border */
.message .signature {
border-top: 1px solid rgb(18, 62, 111);
}
/* Unread BOLD - credits @uphero - Predpriemach.com */
.unread .PreviewTooltip {
font-weight: bold;
}
Кода не е за споделяне, че повечето е хардкорднато и съм го нагласил за мен.@uphero, определено ми харесват бутоните за Like и Отговор, както и къде си преместил номера на поста, от кога и бутона за Report.
Така са свиканли почти всички потребители с повече от 1 месец във форума .., ако решиш може да споделиш кода с останалите, за да не се лутат всички, @Blinky и @coolice може да се възползват ако решат.
Можеш ли да ги сложиш скрийновете в Spoiler, защото така малко разноглед станах. Не предполагах, че фулскрийнове ще вземат така очите
Борисов
Не сме го игнорирали, това ще го направим също. Просто изливаме всичко промени на едно, защото и обсъждаме кое е ОК, кое не и така.@Blinky, няколко нюанса по-тъмно сива да е линията разделяща мнението от подписа. Нагоре се писа за това. Малко по-тъмни и символи в подписите (които не са линкове) и номера на поста може да се вдигне горе в дясно на мнението - под етикета "Ново" (или ако го няма - на негово място).
Нещо от този род:
Лошото е, че нямаме толкова материали за една отделна секция. Иначе на мен много ще ми допадне. Дори си го представям с подраздели front end, back end....и така.Хайде моля ви се направете Главен раздел Програмиране
Е, тя ще се напълни с времето.Лошото е, че нямаме толкова материали за една отделна секция. Иначе на мен много ще ми допадне. Дори си го представям с подраздели front end, back end....и така.
Да няма материал но ще с течение на времето ще има. Освен това в момента има и конюнктурна предпоставка това да се случи.Лошото е, че нямаме толкова материали за една отделна секция. Иначе на мен много ще ми допадне. Дори си го представям с подраздели front end, back end....и така.