nandibandi
Well-Known Member
Ми някои рекламират бизнеса си чрез подписа, други рекламират червения кръст чрез аватара си, бе тъпи. Или бъркам... това на аватара ти да не е логото на здравната служба в Тулово?
Скоро ще имаме и банери, няма да се плашите. И като гледам си има вече доста места. Ще гледаме кое какво...Ми някои рекламират бизнеса си чрез подписа, други рекламират червения кръст чрез аватара си, бе тъпи. Или бъркам... това на аватара ти да не е логото на здравната служба в Тулово?
То може ама се намира трудно.Няма да е лошо да можеш да си видиш стартираните от теб теми
The following error occurred:
Invalid thread specified. You can leave feedback only for the starter of the thread or if you have started the thread.
Как става?То може ама се намира трудно.
.
Преди няколко дена се стреснах малко от грозната визия, но сега е станал симпатичен отново откъм дизайн форума.
Харесва ми това, че не виждам съобщенията на игнорираните потребители. Преди пак се скриваха, но се виждаше, че са писали и имаше линк да им се види мнението. Сега въобще не се появяват, все едно не съществуват. Може да се види мнението им, само когато някой ги цитира.
Аз въобще не ги виждам и много ми харесва така.И сега може, или поне можеше до преди два дни. Просто е по-блед надписа и почти не се вижда.
Да, няма да е зле да си помагаме и малко в кода ...Хайде моля ви се направете Главен раздел Програмиране
Разбираш ги.Ако ще го правите предлагам като за начало следната схема, която трябва да се обмисли точно и да се усъвършенства с течение на времето
ПРОГРАМИРАНЕ
C/C++ , Java , Delphi/Pascal , Visual Basic
HTML, CSS, JavaScript, VBScript (При клиента)
PHP, Perl, Python, ASP (При сървъра)
СУБД, SQL програмиране (Бази данни)
Windows API и MFC, . NET
Linux
Мобилни