Blinky
Owner
Ще се свикне. И при мен беше така като обърнаха едно време Диджитала.Предишната версия ми допадаше повече![]()
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Ще се свикне. И при мен беше така като обърнаха едно време Диджитала.Предишната версия ми допадаше повече![]()
Ивайло, не читател, Ивайло писател ...Има BBcode
Светнат съм, че има. Няма бутони за голяма част от тях в редактора, а не сме в 20 век, че да ги пиша ръка.4. Няма бутони за bbcode
Не става дума за кърпене, а за преработване. Всяка система си има нейните недостатъци, например тази е много разбъркана. Не знам защо си мислиш, че след няколко дена няма да се наложи да кърпиш и тази - ще излезе някой бъг и какво правим?
Различно е от старото, но е по-лесно и като логика. Само малко повече кибичена му трябва на човек да свикне.Ужас на мога да се оринтирам в Нищо![]()
Сериозно ли вече няма негативни репутации??? uphero ще бъде в потрес. Сега чакаме да въведете и шаблонни статуси и опция да се тагваме я от мола, я от кенефа на някоя кръчма. Наистина помислете за възможност за редакция на собствените мнения. Безобразие е да не можеш да си коригираш текста при изядена буква или... каквото и да е.Различно е от старото, но е по-лесно и като логика. Само малко повече кибичена му трябва на човек да свикне.
Най-вероятно още настройките не са нагласили, според мен тази тема трябваше да я пуснете, след като нагласите всичко, мен лично, най-много ме дразни българо-английското менюДа наистина е много сериозно това питане за редактиране на поста?
От къде се случва това?