Трябвало hover, е мерси, ще знам вечеТази ти я давам на шега чуствай се свободен да врънеш услугата
Трябвало hover, е мерси, ще знам вечеТази ти я давам на шега чуствай се свободен да врънеш услугата
1. Картаген трябва да бъде разрушен (къде са репите)Стана по-зле и от преди... Банко... . Дано поне няма спамери.
И кула, разбира се. Заслугите са за него също.Новата версия е чук. Евалата блинки.
Не ти се струва, така е. Това ще се оправи в следващите дни. Или има вече напрявен превод или ще допреведем тия стрингове.Само при мен ли повече от половината е на английски? не че ми пречи, ама..... не е нормално.
Що бе? Това не е ли ок? Според мен е хубав индикатор.Това за да разкара глупата икона във индикатора, че юзъра е онлайн.
CSS:.message-avatar-wrapper .message-avatar-online:before { background: #7fb900; }
Ще го водим, ама не е много добре за всеки. Иначе има мултокуотинг. Каква е идеята?Може ли да слива постовете ако са примерно през 1-2 минути?
Ще го скриншотна с квадратни и ще го видим. Но нали сте свикнали с кръглите аватарчета на Месинджъра на фейса. Мисля, че е по сошъл така. Даже ми допада повече, но ще видим. Нещо което да дразни друго? Ще помислим за оптимизиране.Аватарите кръгли ли ще останат? Има ли възможност да се сложат за теста правоъгълни, за да видим как ще изглеждат, на фона на новия облик?