Защо like бутона е като във фейсбук??? @Blinky дай ми една логична причина... Защо искаш форума да прилича на facebook? Какъв е смисъла?
С тези промени ще загубите още повече потребители. Такива неща трябва да се обмислят много по-добре.
Не е Блинки ама аз ще отговоря , живота на xenforo версия едно приключи на 31 май (вече е само на секюрити фиксвове само )
https://xenforo.com/community/threads/xenforo-1-5-is-no-longer-supported.165946/ (The exception to XenForo 1.5 support, of course, is security updates. ) обаче това че го дупчат ботове по 14 пъти на ден не проблем за общото секюрити
Това което виждате в момента е двойка с фабрични функции (фб бутоните са част от тях) и стоковата тема в нашите си цветове ... единствено е добавен плъгин за итрейда който има нова версия ... Плъгините и темите за версия 1 са не съвместими с версия две
Видях че се вижда, като цъкнеш на ника, ама поне основното...
Бате, лайк бутоните са еднакви навсякъде и картинката, която върви към тях си е вдигнат палец. Това си е "чудовище" на Фейсбук. Няма как. Всяко пренесено нещо някъде е от друго и става колкото и да не ни се иска тенденция.Защо like бутона е като във фейсбук??? @Blinky дай ми една логична причина... Защо искаш форума да прилича на facebook? Какъв е смисъла?
С тези промени ще загубите още повече потребители. Такива неща трябва да се обмислят много по-добре.
Не може ли да се махне или на вас ви харесва така? Нещата изглеждат все едно сме в тийн общество. Нищо лошо промените, но не винаги всички промени са добри.
Бате, лайк бутоните са еднакви навсякъде и картинката, която върви към тях си е вдигнат палец. Това си е "чудовище" на Фейсбук. Няма как. Всяко пренесено нещо някъде е от друго и става колкото и да не ни се иска тенденция.
Да махнем и имотиконките, те не са оригинално за форум, идват още от ICQ.
Може всичко. Да.Предполагам, че урл-то към спрайт бутоните за лайкване може да се замени с линк към къстъм такива. По-оригинално би било да се издизайнят емоджита специално за форума.
направо 100% хаххахЩом толкова ти харесва facebook защото направо не прехвърлиш форума към ФБ група и това е. Тъкмо винаги ще е в крак с новите им функции.
Нека да видим колко % от активните потребители ще загуби форума в рамките на следващите 1-2 месеца, мисля че ще бъдат между 10% и 20%.
може носталгично да се направят като репи. Дизайнери не е като да няма тук.Предполагам, че урл-то към спрайт бутоните за лайкване може да се замени с линк към къстъм такива. По-оригинално би било да се издизайнят емоджита специално за форума.