Това не го ли правим ние е рипорти. Много е дразнещо иначе.По-скоро да се забрани практиката практикувана от разни там потребители да си бъмпват темите по 16 пъти на ден би била разумна. Има потребители, които буквално всеки ден си вдигат темите. Форума не е чак толкова активен, че да има такава нужда.
@Blinky помоли да сложа тук предложенията за емотикони, така че ето кои смятам за удачни:
Това са тези, които лично смятам за нужни. Не знам каква е допустимата бройка, но Facepalm задължително трябва да го има.
Катинарчето има едно единствено предназначение - заключване на темата. Всички останали интерпретации са плод на извратено въображение.Това катинарче може някой да го изтълкува погрешно, както вече стана въпрос в другата тема! Примерно - заключвам те в мазата, защото повечето мази се заключват с катинари, и започвам интензивни възвратнопостъпателни движения на ляво и дясно
После пак ще има, че всички мъже сме били сексисти и расисти.
От друга страна възможно е катинарчето да е женско, виждам ключалка, където трябва да влезе ключ, което според остарелите стереотипни разбирания го прави женско. Но, възможно е да си е избрало друга социална роля, защото тези движения не са типични за представителите на индивидите от женски пол.... Има вариант да е джендърфлуидно, но това не е много сигурно, защото 5 минути го гледам и все едно и също прави. Абе работата е
Нямам кодовете, сори, но тук със сигурност има технически грамотни хора (за разлика от мен), които ще ги намерят. Джендърски не открих, но това може да мине за БДСМЗаключването на тема реално се случва с даване на репорт или писне на лично към мен, за да го направя. И най-вече когато идва от автора. Този катинар е малко в нищото.
Емотките са яки. Всички са практични и ще свършат работа за нашия форум. Но липсват някакви джендърски. Не, че нещо много честно се обиждат някои съфорумци на сексуални ориентации. @nandibandi , ти добре ги даде, но случайно да им имаш кодовете? Говоря за шорткодовете за извикване във форумен сайт.
Те хубаво са искали, но без да го види някой от нас (админите), само с искането ще си останат. Ок, ще гледаме скоро да са налични и тези.Колкото до катинарчето, не че ми е много важно, но си спомням много случаи, в които хора са искали заключване на темата в коментарите. Емотката може да им послужи.