Дали, ще по-добра или по-лоша от тази?
При теб може ли да стане по-зле?Дали, ще по-добра или по-лоша от тази?
Като цяло - не. Ти какво ми пожелаваш?При теб може ли да стане по-зле?
Да си жив и здрав и да си намериш работа.Като цяло - не. Ти какво ми пожелаваш?
През 2023, ще се случат неща, които ще поставят всеки на позицията си, и ще отговаря за това, какво е правил.По-важният въпрос е дали тази тема ще се задържи по-дълго извън кофата от предишната?
На въпроса в заглавието на темата - Не!
И ти.Да си жив и здрав и да си намериш работа.
През 2023, ще се случат неща, които ще поставят всеки на позицията си, и ще отговаря за това, какво е правил.
Напротив, ще има изясняване на мъглите.Не знам какво имаш предвид, но прогнозата е ясна: нещата ще се сговнясват все повече и повече. Има план за изпълнение. Светът няма да се ресетне от само себе си, я.
Ако мога да ти дам малка утеха: и ЧСИ-тата няма да имат нищо и ще бъдат щастливи.
Е, да де. Вече няма да са теории на конспирацията, а официални държавни директиви.Напротив, ще има изясняване на мъглите.
Като дойде Мъскчо при Филипчо у ONA, ще се надигнат всички с "теслите" пред НС, за да изпуснат на свобода газта...Напротив, ще има изясняване на мъглите.
Като дойде Мъскчо при Филипчо у ONA, ще се надигнат всички с "теслите" пред НС, за да изпуснат на свобода газта...
Друго ми пожела, лайно. но да ти се върне пожеланието.Да си жив и здрав и да си намериш работа.
Защо изобщо я ъпна тази тема...Друго ми пожела, лайно. но да ти се върне пожеланието.
Всеки, който ми пожелае нещо гадно на ум, ще му се върне.Защо изобщо я ъпна тази тема...
Много си отворен НокиЧука на вратата санитаря, момче.
Изгубих си очилата бе просто, сливенско плашило, което продава цигари на центъра.Чука на вратата санитаря, момче.
Нямаш пари да си върнеш кредита, ма имаш за евтин хероин - странна работа...Друго ми пожела, лайно. но да ти се върне пожеланието.