Дали, ще по-добра или по-лоша от тази?
При теб може ли да стане по-зле?Дали, ще по-добра или по-лоша от тази?
Като цяло - не. Ти какво ми пожелаваш?При теб може ли да стане по-зле?
Да си жив и здрав и да си намериш работа.Като цяло - не. Ти какво ми пожелаваш?
През 2023, ще се случат неща, които ще поставят всеки на позицията си, и ще отговаря за това, какво е правил.По-важният въпрос е дали тази тема ще се задържи по-дълго извън кофата от предишната?
На въпроса в заглавието на темата - Не!
И ти.Да си жив и здрав и да си намериш работа.
През 2023, ще се случат неща, които ще поставят всеки на позицията си, и ще отговаря за това, какво е правил.
Напротив, ще има изясняване на мъглите.Не знам какво имаш предвид, но прогнозата е ясна: нещата ще се сговнясват все повече и повече. Има план за изпълнение. Светът няма да се ресетне от само себе си, я.
Ако мога да ти дам малка утеха: и ЧСИ-тата няма да имат нищо и ще бъдат щастливи.![]()
Е, да де. Вече няма да са теории на конспирацията, а официални държавни директиви.Напротив, ще има изясняване на мъглите.
Като дойде Мъскчо при Филипчо у ONA, ще се надигнат всички с "теслите" пред НС, за да изпуснат на свобода газта...Напротив, ще има изясняване на мъглите.
Като дойде Мъскчо при Филипчо у ONA, ще се надигнат всички с "теслите" пред НС, за да изпуснат на свобода газта...![]()
Друго ми пожела, лайно. но да ти се върне пожеланието.Да си жив и здрав и да си намериш работа.
Защо изобщо я ъпна тази тема...Друго ми пожела, лайно. но да ти се върне пожеланието.
Всеки, който ми пожелае нещо гадно на ум, ще му се върне.Защо изобщо я ъпна тази тема...
Много си отворен НокиЧука на вратата санитаря, момче.![]()
Изгубих си очилата бе просто, сливенско плашило, което продава цигари на центъра.Чука на вратата санитаря, момче.![]()
Нямаш пари да си върнеш кредита, ма имаш за евтин хероин - странна работа...Друго ми пожела, лайно. но да ти се върне пожеланието.