От: Нова БГ програма
Математика, а ? Айде да калкулираме!
Регистрирам се след 01.01.09 г. (2.40 лв. със СМС)
Цена на клик е : 0.007 лв. (нямам реферали, нямам златни глупости)
Средно 3-4 реклами на ден.
1 ден х 3-4 реклами х 0.007 лв. = 0.028 лв. на ден (ако са 4 реклами)
7 дена х 0.028 лв./ден = 0,196 лв.
средно 30 дена в месеца = 30 дена х 0.028 лв = 0.84 лв.
3 месеца х 0.84 лв. = 2.52 лв.
Т.е. аз за тия 3 месеца ще съм си избил инвестицията от СМС. и това е в случай, че има по 4 клика на ден и цъкаш всеки ден. Я си представи, че всяка събота и неделя нямаш достъп до компютър ?
Няма да калкулирам какви ти са приходите от баламите.
Шансът ти да намериш 10 лв. на улицата за тия 30 дена е в пъти по-голям! Тъй че не ми говори ти на к'во дередже стойм в България и как нищо не разбираме.
P.s. Реших да направя и другата математика!!!
Рекламодател = минимум пакет -> 500 посещения = 11 лв.
500 посещения х 0.007 лв. на клик = 3.5 лв.
11 лв. - 3.5 лв. = 7.5 лв. > 100% печалба.
А от тия 500 посещения файда за рекламодателя - никаква.
Средна възраст на регистираните потребители в страницата = 13-15 години.
Ако тръгна да смятам колко ще спечелиш и от платената регистрация. Алоууууууууу моя добро утроооооооооооо. Как е топлата вода ?!?!
P.s.s. Аз от adsense на сайт с ПР n/a (скоро 0) и посещаемост от 10-15 човека на седмица изкарвам повече. Get a job!
И пак типично за Българина гледа в чуждата паница
, а сега нещо друго да ти кажа , ти ако нямаш реферали , в която и да е програма няма да изкараш нищо , дори и да не е платена регистрацията надали ше блъскаш 3 месеца за 2 лв. Нали ?
Явно имаш опит от такъв тип реклама за да изказваш мнение , колко е ефективна ? Когато казах всичко е математика имах в предвид ,че програмата няма да скамне . Сега нещо друго да ти кажа , ако си мислиш ,че от смс-и ще се забогатее , голяма грешка . Платената регистрация е заради 2 точни причини :
1. Да не се регистрират хора, които нямат намерение да се занимават сериозно с това.
2. Да има някакви финанси в случй ,че дори и да няма рекламодатели аз трябва да пускам реклами , а не просто да изчезнат рекламите ...
Вместо да правиш сметка аз колко ще спечеля от един рекламен пакет, по-добре се замисли тази програма дали има бъдеще. По повед АдСенс .. Какво ми пречи да наблъскам сайта с реклами ?
Поздрави !
"
11 лв. -
3.5 лв. =
7.5 лв. > 100% печалба. "
П.П Забравих да ти напиша 2-ката по математика
Защото забравяш рефералните комисионни и тн. Айде