От: Нова война?
Ми гладни са хората бе, кое му е селяндурското да си бачкал цял живот, а после да дойде някой димукрад и да ти открадне парите за пенсийката.
стига ма... има нещо на което му викат, срам... и по друг начин му се вика има още 3 думи поне, за да го опиша, но възрастта и болестта ми напредват и не мога да си ги спомня.
На мен ми се е случвало да гладувам, но никога не съм си помислял дори, да прося или да се моля или пък ей така да се блъскам. Предпочитам да ровя в кофите, отколкото да се блъскам като тези селяндури.
Само първата редица успя да вземе банички...
извадиха чанти, кауфланд, била, който каквато има. и грабят и тъпчат в чантите.
И това било нормално?
Къде в нормална държава ще грабят така, разбира се ако няма преселници от източна европа
Нареди се, вземи си едно парче, две макс и си ходи.
тея пенсионери чакаха с часове, надъхани и дебнат да грабят. не съжалявам по-задните редици, защото ако и те се бяха вредили и те така щяха да грабят.
И вие ми говорите че тоя народ заслужава да му се помага? Че тези заслужават да живеят добре?
Те сами си избират управниците, и кмета и партията и всичко. глад и мизерия им се полага.
Бачкали са цял живот така е. Ама защо са бачкали цял живот? Защото са искали или защото са ги карали?
Аз не знам колко помните, но 89 оставката на живков, дойде като гръм от ясно небе, никой не вярваше.
Никой не си бе и помислял че е възможно нещо такова.
Народа си кюташе робски и не му пукаше.
Малцина бяха тези който тропкаха против властта, същия тип хора и сега си тропкат, а тези които бяха роби, си останаха роби.
Заради тях сега ние живеем зле.
ДА трудили са се изграждали са, но и са се оставили да бъдат роби.
Като ги гледам... и си мисля, тези хора си заслужават живота. Заслужават си и циганията. Заслужаваха си и мутрите и да ги краде властта. Заслужават си да им е гадно.
Смешни са, жалки са... не заслужават.