От: Нова война?
Не помня в чие интервю беше, на Аарон Русо, ако не се лъжа. Той казва така "Поставете се вие на мястото на тези страни. Поставете се на мястото на Иран. Представете си, че една от най-големите военни сили на Земята - Америка е във война с вашата съседка - Ирак. Нима не бихте се притеснили? Нима вие не бихте се подготвили за война? Разбира се, че бихте." Нещо такова беше. Всичко е до гледната точка.
Ако не бяхме дали дупето на Евросъюза, което е просто една структура от плана за световно правителство. Просто сме попаднали в този район, завалийките. Добре правят Иран, отпор трябва да има. Тези масони свикнаха да правят каквото си искат и да получават каквото си искат, не може така. Аз роб не искам да съм. И никога няма да съм. Искам да живея сравнително спокойно, не да се пазиш и от плочките по улиците накрая, и до там ще се стигне един ден ако се продължава в тази насока. Но според мен нещата ще се променят. И причината за това е интернет, причината за промяната ще бъде, че ние сега си лафим свободно тука и не сме овце. Така на все повече хора се отварят очите за това какво става.
FED; EU; Световните "помощи" за европейските правителства.... накратко
СПЕК ;-) 9/11. Каква е гаранцията, че нашето подсигурено с какви ли не европомощи и директиви дупенце няма да стане жертва на
False-flag opperation. Каква е гаранцията? Турция прави проблеми, преобличат 1-2 българчета, взривяват бомбичката и "турците бяха". Приятна работа.
9/11 беше постановка, Al Quaida е списък на ФБР със наемници, които US Gov са използвали и използват за изкуствено създаване на размирици, които да публикуват по искрените CBS, NBS, CNN. Войната във Виетнам - войниците са имали заповед да не преминават дадена линия, с акън да не спре войната и продажбата на оръжия и муниции. Всичко са лъжи и постановки, раздувани от глобалните медии.
Така, че вьобще не ми ги хвалете тия Американци, и по-скоро не Американците като цяло. Обикновенните граждани са просто промити овчици, макар, че това не е оправдание. Тия дето дърпат конците, сем. Рокфелер, Ротсчайлд, Морган и цялата масонска структура.
Спирам до тук, че пак почнах да се наемам като трабантче по нагорнище.
http://vbox7.com/play:mcfc970a99 Едно много интересно интервю. За комуто са му интересни тези неща.
Поздрави и peace! :|