Имаше един филм мисля, че се казваше "Духът на времето" и в него се разказва за конспирацията на 11 септември.
Имаше един филм мисля, че се казваше "Духът на времето" и в него се разказва за конспирацията на 11 септември.
Да де - вече определяме едната страна като терористи, а другите като съюзници. Тоест вече България е заела официално становище. За добро, или лошо..Зарежи ги тези туристи. Гледай по-глобално.
Да де - вече определяме едната страна като терористи, а другите като съюзници. Тоест вече България е заела официално становище. За добро, или лошо..
Още по-глобално гледай - становището на България няма значение.
За мен само това има значение. И да не използват плутоний 244 Русия, Китай, Иран, Израел, или САЩ..., или който и да е ...
Да де - вече определяме едната страна като терористи, а другите като съюзници. Тоест вече България е заела официално становище. За добро, или лошо..
Не съм убедена в истинността на информацията, която достига до обикновения зрител. Примерно - медиите съобщиха, че атентатът в Йерусалим (през месец март) е извършен на 'оживена автобусна спирка'. Всъщност там спират всички автобуси с туристи, т.е. не е спирка на автобуси от градския транспорт. Израел няма полза от оповестяването на подобна информация, както и всяка държава, на чиято територия е извършен атентат. Предприемането на действия, насочени към осигуряване безопасността на туристите, е важно обаче. Да оставим Израел - чувала съм от приятели, че в Йордания въоръжена охрана следва туристите при обиколки.
...чувала съм от приятели, че в Йордания въоръжена охрана следва туристите при обиколки.