а на мен ми каза че ако им пишеш на съпорта ще ти пренапишат статия за някои продукт и каде е този съпорт че съм зле с ангиския благодаря предварително
Едва ли ще ти кажат каква е причината за отхвърлена поръчка. А тя може да бъде - неплатена поръчка, върната стока и куп други неща.[FONT="][/FONT]6 2009-07-24 23:48:14 sale HG-124849729446-1 45.00 $ 18.00 $ ip Declined Declined
Защо статуса е Declined?
За каква карта говориш?!?
Аз мога да кажа, че не съм. Изпратиха ми досега 3 фалшиви нотификации за покупка на клиент, които впоследствие излязоха тест на моя сайт от тяхна страна.и все още няма човек, който да потвърди че е направил пари от тази програма
и все още няма човек, който да потвърди че е направил пари от тази програма
Повечето тук казват , че до този момент не са получили нищо. Други казват, че изкарват.
В крайна сметка зависи дали си готов да работиш или просто да чакаш да падне някой долар.Добре де в крайна сметка има ли смисъл от тази програма или няма. Повечето тук казват , че до този момент не са получили нищо. Други казват, че изкарват.
Аз също сега си правя сайт, предназначен за търговия с продуктите на CrocMint.Всичко звучи много хубаво аз съм си поставил за цел много скоро да изпробвам Crocmint още обаче добавям съдържание в офлайн сайта си и мисля предварително за оптимизацията му.Тъй като съм избрал HTML защото от друго не разбирам ще е по-трудно,няма да мога да вградя директна Order форма и ще се наложи да слагам банери с линкове към официалните сайтове на даден продукт,но няма значение.Сайта ми разполага със статии директно касаещи определените продуктови ниши и залагам на това,че след като положа някакво количество труд от към SEO ще пада по някой долар,на ясно съм че едва ли ще забогатея.Мисля си да се пробвам и с безплатните темплейти PHP , но си мисля че това едва ли ще проработи тъй като мнозина са тези които притежават подобен вид сайтове.
Ако имам дори и една комисионна ще пиша тук,за да не си говориме празни приказки,а аз не съм от хората които лесно се отказават от каквото и да било,готов съм да чакам 2-4-6 месеца но да виждам някакви резултати.Успех на всички които НЕ са се отказали.