D darkion New Member 24 Ноември 2009 #21 От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Супер новина! Успех ви пожелавам. Досега бяха май само Мобио.
От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Супер новина! Успех ви пожелавам. Досега бяха май само Мобио.
interfena Member 24 Ноември 2009 #22 От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG darkion каза: Супер новина! Успех ви пожелавам. Досега бяха май само Мобио. Увеличете... Не има и други фортумо , смс зона, и още 2-3 фирми, но сравнение с цените до сега мобио водеха, но явно вече не е така
От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG darkion каза: Супер новина! Успех ви пожелавам. Досега бяха май само Мобио. Увеличете... Не има и други фортумо , смс зона, и още 2-3 фирми, но сравнение с цените до сега мобио водеха, но явно вече не е така
alex.atanasov Active Member 30 Ноември 2009 #23 От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Определено ще се замисля за услугите Ви, но все пак утре ще се свържа първо с вас за по-детайлно инфо. Успех!
От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Определено ще се замисля за услугите Ви, но все пак утре ще се свържа първо с вас за по-детайлно инфо. Успех!
D dimdoff Member 1 Декември 2009 #24 От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Получавам 0.9 за 2лв СМС , но ще Ви пробвам и Вас Задължително.
От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Получавам 0.9 за 2лв СМС , но ще Ви пробвам и Вас Задължително.
S suavcho New Member 14 Септември 2010 #25 От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Здравейте. Регистрирах се в smspay.bg. Но имам проблем с PHP. Става въпрос за следното: Насочвам отговор на смс към .php страница със следния код: <?php $_GET['type'] = 0; include 'rantex.php'; ?> В браузъра си работи. Но системата не иска да ми върне смс ! Целта ми е да направя услуга при изпращане на смс от потребител, системата да връща случаен стринг. Помощ? П.С. Ще пратя по ЛС кода на php файла. Нещо форумът не ми го хареса, линкове бил имал...
От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Здравейте. Регистрирах се в smspay.bg. Но имам проблем с PHP. Става въпрос за следното: Насочвам отговор на смс към .php страница със следния код: <?php $_GET['type'] = 0; include 'rantex.php'; ?> В браузъра си работи. Но системата не иска да ми върне смс ! Целта ми е да направя услуга при изпращане на смс от потребител, системата да връща случаен стринг. Помощ? П.С. Ще пратя по ЛС кода на php файла. Нещо форумът не ми го хареса, линкове бил имал...
socrazy New Member 25 Януари 2011 #26 От: Нова фирма за смс разпалащане SMSPAY.BG Не разбрах каква е минималната сума за изплащане?