Ponedelnik
New Member
@MihailMihov нацели ме. Този сайт наглеждам от няколко месеца. Много е кофти, че ако искаш да се съобразяваш с препоръки на Google и добри практики, не всеки път става толкова лесно като в някои такива частни случеи.
Защото все пак Г са компания създадена да печели. Тоест имаш две опции плащаш на разни гурута грешни пари за плява или плащаш за реклама и всичко ти е ток. И може да караш по начина който споделих зависи от това какво целиш и си решил да похарчиш.@MihailMihov нацели ме. Този сайт наглеждам от няколко месеца. Много е кофти, че ако искаш да се съобразяваш с препоръки на Google и добри практики, не всеки път става толкова лесно като в някои такива частни случеи.
Жалък или не купил ми е къща и поддържаше два физически магазина до преди да замина 2019-та magazincheto.info което пък доказа, че и разширението на домейна няма никакво значение стига раята да налитаВсички знаем на крумката жалките сайтчета - магазинче.инфи и тн и всеки може да прецени колко да вярва
По принцип не искам да вземам страна, тъй като последните години не съм се занимавал с такъв тип сайтове и тяхното класиране, но много интересен пример поне за мен е новинарския сайт novini247.com. При него цялото съдържание се копирано и в същото време е с топ класирания в гугъл и милион посетители месечно.
4-5К на ден има, което все пак не е зле..
Да бе въобще не е 1:1 >> https://novini247.com/novini/balgar...svetovnoto-parvenstvo-po-vdigane_6802304.html / https://petel.bg/Parvi-medal-za-Balgriya-na-svetovnoto-po-shhangi__494980Тоя сайт автоматично "пренаписва" статиите - мести абзаци и разни такива. Не ги шляпа 1:1.
Е какво да гледам има сменени 2 синонима в текста. Въобще да не коментирам, че част от източниците им не позволяват да се копира от тях, дори няма и опция за пистмено съгласие. Не са се заяли , не са ги изялиМи не е. Загледай се по-внимателно.
Сериозно ти казвам, че гугъл не е толкова зъл, за колкото го смятахме.Като SEO MASTER мога да кажа че за гуглето най важното са линковете всичко друго е голяма измама .. колкото курса на АНДРю ТЕЙТ може да те направи милионер , толкова и уникалното съдържание може да те класира на 1 място.. всичко е линкове.. просто сегашния проблем че трудно се индексират линковете.. намери си начин да индексираш и след 2 месеца ще си топ..
особенно блестящо работи тиер линкинга..
Е какво да гледам има сменени 2 синонима в текста. Въобще да не коментирам, че част от източниците им не позволяват да се копира от тях, дори няма и опция за пистмено съгласие. Не са се заяли , не са ги изяли