От: Re: От: Re: Новите министри на Орешарски
ТОГАВА от какво се оплакваш?
Защото с едни и същи пари тук може да се живее по-добре.
Защото с едни и същи пари тук може да се живее по-добре.
Куул, искаш ли се хванем на бас. че икономически нещата няма се подобрят - избери си набор от макроикономически данни и кажи къде ги очакваш, до 1 година, упс до 4 Това, което ще се увеличи ще е кредитирането и от там паричната маса, което вече почна от тази година - банковият сектор почна да отпуска повече кредити.
С този си кабинет не видях къде са тези технократи дето нямат никакъв допир с политиката, много говориха ама виж кво почна става. Така и с дясното на Орешарски не се надявам
И да не съм гласувал за ББ, за никой не гласува. Нямаше толкова либералня дясна партия с вижданията си, надявам се новото дясно да мине дъното и да се консолидира и има нещо насреща - щото новите протести и предсрочни ибзори идват, макар че още нямаме правителство.
Притеснявам се от перспективата да ми взимат по-голям дял от парите за да могат едни мургави същества да се плодят на спокойствие.
Късно е вече...бсп са на власт и е мишкарски да напуснеш потъващия кораб.
Аз съм "против БСП" и не съм "за" никой...тази година реших да гласувам за Атака защото всички реваха, че не трябва да се гласува против... и беше грешка.
по добре някой надквалифициран отколкото някой подквалифициран да е вицепремиер или премиер
Я оставете сега Орешарски. това утре как мислите ще се развие - ДПС и БСП са за. Герб против и Атака против или пак ново нерегистриране или въздръжане или някой ще се отцепи - утре важен ден за Българския Цирк
Блеки то Дянков държа макро рамката стабилна и дотук (при това я държа стабилна с лява политика като изсмука 5 милярда повече под формата на осигуровки и акцизи спрямо предните и това не го казват те казваме го ние десните от ДСБ) Да ама кризата е страшна на мирко ниво аз там очаквам да се усети голямото подобрение...
като говоря каква мизерия е станало и колко е свито потреблението... и споменах братовчед ми фармацевт който каза че и при тях имало свиване и хората пестяли от лекарства за 5 лева ставало дума за лекарства за хипертония (кръвно) което е хронично заболяване и не трябва да пестиш от това защото няма да си достатъчно здрав за да работиш (да не забравяме че сме застаряваща нация и тези проблеми щем нещем ще сиги имаме и ще се увеличават... ми каква производителност да очавкаш от човек който освен че му е базово ниска не си е изпил лекарствата за да може да работи на нормалното ниво все едноче не е болен
Аз по скоро съм оптимист че на микро ниво нещата ще потръгнат като ги няма герб Освен че сме защитили демокрацията
Иначе като демократ съм склонен да приема че щом няма достатъчно дясно либерална партия за теб си свободен да не гласуваш... и по скоро бих защитил тезата че вероятно БСП ще водят по дясна политика от герб просто защото няма друг начин да ни измъкнат от този батак ако не го направят няма да си избутат мандата
Притеснявам се от перспективата да ми взимат по-голям дял от парите за да могат едни мургави същества да се плодят на спокойствие.
Не трябват ли 121 гласа "за", та да се узакони предложеното правителство? Това не е обикновено гласуване с обикновен кворум.
аз понеже си троля срещу герб да си дотроля
те парите от увеличените осигурителни прагове (спомни си колко осигуровки се плащаха преди на минимума) че и на максимума , и увеличения акциз върху горивата и увеличения акциз върху цигарите къде мислиш че отидоха през мандата на ГЕРБ това че не са вдигнали прекия данък който въведоха предните преди техния мандат не означава че като вдигнаха косвените не са постигнали същия ефект
@rds100, сега @coolice ще ти каже, че благодарение на ДПС и БСП отново имаме "демокрация" и сме свободни!
Щом е така - ЧЕСТИТО на всички! и утре да вземете да почерпите, ЕЙ!
@rds100, сега @coolice ще ти каже, че благодарение на ДПС и БСП отново имаме "демокрация" и сме свободни!
1. Пламен Орешарски е политически номад /работил е за БСП, СДС /зам.председател/, отново БСП/
2. Той носи пряка отговорност за скандала „Батко и Братко“
3. Орешарски като финансов министър „проспа“ далаверите на подчинения му шеф на Пътния фонд Веселин Георгиев за 164 млн.лв.
4. Пламен Орешарски има вина, че Еврокомисията блокира европейските средства от Пътния фонд – 115.4 млн. евро по ИСПА и около 50 млн. евро по ФАР
5. Орешарски е засекретил скандален доклад на международния одитор KPMG за усвояване на парите по програма ФАР у нас
6. „Социалистът“ Орешарски е доказан лобист на бизнесмена Васил Божков-Черепа
7. Георги Кадиев /зам.министър на финансите/ казва по този повод: „Министърът на финансите Пламен Орешарски работи за един сектор- за хазарта, а там основен играч е “Еврофутбол”, което означава, че министърът работи за Васил Божков“. Изказването на Кадиев е по повод искането на Орешарски за намаляване данъка на хазарта.
8. През 2003 г., Орешарски бе кандидат на СДС за кмет на София, но Надежда Михайлова го отстрани от надпреварата, заради среща със същия Васил Божков-Черепа.
9. Орешарски участва в най-срамната сцена на български министри: “ За разтурването на седянката с учителите“ с колегата си Даниел Вълчев
10. Пламен Орешарски ще продължи да работи за олигарси, от които явно е зависим
briz15.com
Ние ще прибавим още един факт -
Пламен Орешарски през 2007 г. като Финансов министър не разреши да се преведат средства на посланиците ни в европейските държави, САЩ, Канада и Израел за да се тиражират в печатните ежедневници в тези страни снимките на отвлечения Съвестин през 1997 г. !