Blinky
Owner
Рано тази сутрин открихме, че сме минали границата от 20000 посещения, както може да се види тук.
Обаче винаги ме е радвал ентусиазмът на екип стартиращ нов проект.

Рано тази сутрин открихме, че сме минали границата от 20000 посещения, както може да се види тук.
Metro стила тепърва ще навлиза дори и те разбраха че не може вечно със дизайн от преди 7-8 години.
Дизайн дезастър.Или казано на друг език - уеб престъпление.
![]()
И кой ползва още vbox7? Мисля, че всичко живо се е преместило в youtube. Не знам какво дирят в vbox7? Някаква мистерия ми е. Покрай качените златки, патки и некакви ненормални, може да има някой друг интересн клип, но ако го има там, то в тубата е вече качен преди месец. Хахахаха.![]()
Е как какво?!? Там се качват всички сериали от тв-тата, анимационни филми и сериали + един куп филми със субс или бг аудио - в тубата повечето ги няма, защото ги делийтват заради права.
То пък едните сериали. Само Под прикритие съм гледал там и то веднъж. Ако това им е отличителната черта....направо не знам. Много мои приятели не се ангажират с ден и час да гледат, а изчакват сезона да свърши, свалят и си правят маратон. Което говори за Замуда.
Там ги дейлват, защото нашите убавци не са се отворили да качват там. Нека канала на БНТ започне да качва Под прикритие и да видим дали ще го делват.А и съдържанието е ясно, говор за дизайн.
![]()