2К BGN месечно е лимита за превалутиране е революта, иначе и на мен ми е най-лесно така.И аз получих мейл, ама на този етап безплатните преводи през револют ме устройват. Иначе ми е любопитно и чакам някой да сподели как е.
Не съм се занимавал да видя колко ще ме кръцне банката за превалутиране.Аз не виждам смисъл в Wise. Безплатен SEPA превод е достатъчен.
2К BGN месечно е лимита за превалутиране е революта, иначе и на мен ми е най-лесно така.
Не съм се занимавал да видя колко ще ме кръцне банката за превалутиране.
Купуваш банки ли?Ще оставя това тук:
Referenced Symbols
SIVB SBNY -22.87% FRC -63.09% JPM -1.12% RUA 0.35% CUBI -25.81% SASR -4.59% NYCB -12.57% FFWM -27.12% ALLY -8.31% DCOM -17.48% PPBI -4.51% PB 0.87% CLBK -11.31%
Купувам неща на промоция, включително и банки, когато са на добра цена и фундаментите показват, че не би трябвало да заминат в кофата. Разбира се с условието, че FED пак ще се изходят по темата съвсем скоро и нищо не е сигурно демек на 10+ вълни започвайки с много малка позиция
Купувате банки в несвяст и си траете mr Market отвори врати с добри предложения последните седмици - ще стават и по-добри