Ново охранително дружество търси партньорства с бизнеси и организации

не искаме да споменаваме фирми и т.н да излиза че се хвалим или нещо подобно но понеже споменах те за мероприятие лично наш човек е помагал на фирми за организация на персонал който да охраняват концерти и по дискотеки понеже не им достига персонала малко информация да предоставя все пак за нашия екип основно е изграден от спортисти бивши служители на МВР имаме и хора който в момента следват точно с специалност сигурност както и юрист специализиран в кибер сигурност
чудесно :-) И аз имам ценза.... завършил съм Национална сигурност и отбрана във Варненския Университет и за това имам поглед професионално върху нещата. Колкото до Киберсигурността може на ЛС да споделя някои неща :-)

чудесно :-) И аз имам ценза.... завършил съм Национална сигурност и отбрана във Варненския Университет и за това имам поглед професионално върху нещата. Колкото до Киберсигурността може на ЛС да споделя някои не
Добре

Въпреки това, бихме искали да подчертаем, че нашата философия не се базира на насилие, а на изграждането на доверие и спазване на закона. Респектът към клиента се печели не само чрез физическо присъствие, но и чрез професионално отношение, етика и ефективни решения за сигурност

Ще кажа защо съм съгласен с това.
Когато една фирма сключи договор с охранителна компания за предоставяне на услуги с физическо присъствие, охранителната фирма в известен смисъл става лице на фирмата, която я е наела. Ако охранителната фирма остави лошо впечатление у партньори или клиенти на основната фирма, това може да развали нейния имидж, което е недопустимо. Фирмите, които работят с охранителни компании, които развалят репутацията им, или са част от тях, или не се интересуват от клиенти и партньори

Ще кажа защо съм съгласен с това.
Когато една фирма сключи договор с охранителна компания за предоставяне на услуги с физическо присъствие, охранителната фирма в известен смисъл става лице на фирмата, която я е наела. Ако охранителната фирма остави лошо впечатление у партньори или клиенти на основната фирма, това може да развали нейния имидж, което е недопустимо. Фирмите, които работят с охранителни компании, които развалят репутацията им, или са част от тях, или не се интересуват от клиенти и партньори
Благодаря ние сме точно на този принцип мислим че не е редно примерно да се бият клиенти на дадено заведение което в момента е да не кажем масово но е доста често срещано охранители да си избиват комплексите това според нас както и според вас явно рефлектира на бизнес партньорите на такъв тип охранители

Нагледно какво има предвид мегата
sRnEL7e.jpeg
И според вас това е редно ?
Както пред дискотека в бургаски туристически курорт миналото лято ?

И според вас това е редно ?
Както пред дискотека в бургаски туристически курорт миналото лято ?
Като техен клиент да.
Малко сравнението ти куца, тия всичките са хванати при грабеж, кражба и тн..

Като техен клиент да.
Малко сравнението ти куца, тия всичките са хванати при грабеж, кражба и тн.
Когато са хванати за кражби не може да се задържат до появата на МВР или направо да им се тегли по един куршум?
Нещо явно нашето мислене е сбъркано
И само ще кажа сравнението ми не куца вие някъде да сте написали че грабеж и т.н мисля че не защото тогава дай да се бият всичките момчето което ми избиха зъбите за едно парче пица той и той сигурно е правил кражба,грабеж

Горе