Айде пак обърнахте темата на фенщина Кой ще налива здрав разум в иначе популистките и фенските коментари ...
Айде пак обърнахте темата на фенщина Кой ще налива здрав разум в иначе популистките и фенските коментари ...
Ти ми кажи познах ли как и кой ще гласува :lol:
Ама то партия греб съществува само заради популизма и фенството, по друг начин аз не мога да си го обясня, защото те нямат твърда програма, а каквото каже бойко, пък той е на различно мнение през различните периоди от деня и от седмицата и от годината и от мандата. Какъв идолопоклонник трябва да си, че винаги да защитаваш тезата на своя идол, която постоянно се променя. Това са тиквениците, Неговият фен клуб
Припомни ми за кое говориш Иначе мисля, че не беше много трудно да се разбере. ББ обаче смаза с тази подкрепа, за вота, нямам спомен при 1-вото му да е имал такава подкрепа. Сега в един красив свят, тази подкрепа да беше ползвана за БГ ... само си казвам ....
Еееееееееее, аз се чудя де се загуби бърнито той на свиждане отишъл, дано му е занесъл два карамфила :lol:
http://www.blitz.bg/news/article/322311
Ще го вдигат на крака така както са вдъхнали живот на Анубис. :lol::lol::lol:
Еееееееееее, аз се чудя де се загуби бърнито той на свиждане отишъл, дано му е занесъл два карамфила :lol:
http://www.blitz.bg/news/article/322311
Както винаги научавам новините за Бойко от теб. Ти си му най-големия фен , всеки 2ри пост бойко бойко бойко.... сигурно всяка вечер го сънуваш
За това кой как ще гласува, нали си спомняш че говорихме по-назад във темата.
Е щом си познал макар, че беше вероятността да гласуват против бе нищожна.
Аз почти винаги познавам братле кога за жалост кога за хубаво.
Между другото днес има протести против заема някой да знае де може да се видят на живо???
Аз от теб разбрах, а за познаването за жалост в случаят малшанса да сме в грешка не бе с нас ...
Какво ти излезна, че има протести ли? А иначе тези милярди има ли някаква схема, облагодетелствени банки, лихвеният процент какъв е и има ли някаква комисионна или други такси, щото на мене много ми смърди на мафиотска сделка, нищо не се казва и бързаха да се гласува без много разисквания