От: Нов код godaddy $1
Че какви полезни теми си пускал?
Като онази за типографията? Я вижте каква типография... Оооо, да Алъне, даааа прав си, яко е, дай зелено, зелено, зелено. Я нова книжка са качили я да я пуснем тука да си теглят. И така нататък. Иначе като пита някой нещо (някой новак), отваряш хранилката. В прайвит секцията си изказа мнението, благодарих ти, направих си някои изводи.
Виж сега, сигурно си пич, нямам нищо против теб конкретно. Просто започна да ме дразни как всеки се помисли велик с малко повече репутация и как предприемач-а започна да става едно затворено общество по простата причина, че всеки новак бива хейтван или докато не избяга, или докато не се разпсува и не го баннат.
Видяхте всички Амоуна, че прави весело и пише в колоритен стил и започнахте като овчици да му подражавате и да храните наляво-надясно. Чат-пат някой хвърля някой бисер и другите му се радват.
Откакто ви научиха да ползвате репутацията, форума затъна. Аз допреди 2 години не смеех да погледна чужд форум защото намирах достатъчно инфо тук за всичко. Сега влизам само за развлечение защото нито мога да науча нещо, нито мога да продам нещо. Да, тук вече не може да се продаде нищо защото сайт от
тази тема, за който нашите разбирачи дават 100лв, аз съм продал за $300 и то на quick sale, но за това ще отворя специална тема.
И сега с репутацията стана така, че тези които имат най-много репутация, най-малко я заслужават, защото в последно време я трупат само заради хейтващи постове, а не за споделянето на нещо ново.
Вижте колко потребители изчезнаха - vaskoa (не съм засичал негово мнение от месеци), BullBlogger не се мярка изобщо, radev, djeims, Kirev, rak и т.н. Все потребители, които са споделяли ресурси и знания, най-вероятно смятат форума вече за загуба на време и затова и не пишат.
И не знам, замислете се малко, защото целта на форума не е нито хранилка, нито отдушник.
А ти, Алъне както казваш, че от доста време не е имало интересна тема. Ти като си разбирач и имаш толкова репутация, би трябвало точно ТИ да правиш интересните дискусии, а не да чакаш някой новак, който да нахраниш.