След шести сигурно съм тука ама не знам ако съм пиян трябва си поемеш гаранцията, щото много празници бе, супермен не може да издържи, а пък аз кво да правя
С квото и да съм облечена, лесно ще ме познаеш - ниска и набита, с анадолски корени и къси тлъсти крачка.
Колко е луфта, щото имам девиз "Запълвам дупки всякакви"
Както казваше Ал Пачино в ''Усещане за жена'' - Хууууаааа ! Я какъв мохабед се вихри тука - усещам, че скоро ще се чукат яйца на поразия...
Колкото до готвенето (понеже получих лека критика) - ми аз какво да готвя дълго време, като не готвя мИсо ? Пържени картофки или ориз на фурна ми отнемат най-дълго време. А мусака съм готвила веднъж, и си имам белег за спомен от изгорено на ръката- и да искам няма да го забравя ! Аз пак да направя проверката: Абе, къде е Уни ? Сигурно е на черква или закалява яйцата ? Той се силеше да е бияч !
Така е Лиле, ама аз се правя на умряла лисица и оставям боба мама до го готви - тя е майстор ! Въпреки че съм готвила боб и даже едната племенница много го хареса, а тя по принцип не обича боб ! Ахааа, минутки за рекламааа - да ви напомням за някой ?:lol: В следващия пост ще споделя скромно колко съм красива и как непрекъснато ми го казват...Може да готвиш боб в глинено гърне - цяла нощ се готви на слаба температура И въобще някакви постни гювечи в глинени гювечета.
Браво Уни ! Знаех си, че си умно момче и няма да си губиш времето с попски глупости, а ще подготвяш ..оръжието ! Днес с една специална боя придавах на яйцата металиков блясък - трябваше да дойдеш да лъсна и твоите ! Манипулацията се извършваше с ръце...Лъскам ги за блясък цял ден днеска. Църквите ги мразя аз, чисти обирджии са си.
Ееее, само ще кажа, че съм дипломиран философ ! Ама много дипломиран и още повече философ ! Даже не знам дали съм повече дипломирана или повече философ ???Да не забравиш да споменеш, ей така, небрежно, колко си по-умна и образована от всички останали жени, въпреки че не можеш да си намериш гъза без gps и пишеш с правописни грешки. Тогава наистина ще е пълна приликата.
Ееее, само ще кажа, че съм дипломиран философ ! Ама много дипломиран и още повече философ ! Даже не знам дали съм повече дипломирана или повече философ ???