Нов начин за печалба: ако иска някоя колежка да ме целуне 10 лева!

От: Нов начин за печалба: ако иска някоя колежка да ме целуне 10 лева!

Ваш'та лесна.. Но на мен от тия приказки ми се препи и отивам да видя дядката малко какъв мач ще ми пусне и да му изпия малко от ракията. После я видя, я не кой какво е писал.
Кат неще винце тъкмо бръкнах едно натурално сокче от доматки , сега като сипя и една ракия и ще се самосъжелявам, че никой нищя да ми върже на офертата :lol:

А по моя въпрос никой нищо..
Може да не е твърд гей, а да е Би.. :p
Може и да си е сменил пола. Аз се чудя друго.. всъщност може ли да си смени пола?
Жени с патки има. А има ли мъже без патки?

Мммммм, залъжи го нещо гепи едно бутилка и се връщай, мача и на компа може да го гледаш :D
Ваш'та лесна.. Но на мен от тия приказки ми се препи и отивам да видя дядката малко какъв мач ще ми пусне и да му изпия малко от ракията. После я видя, я не кой какво е писал.

А по моя въпрос никой нищо..

Кат неще винце тъкмо бръкнах едно натурално сокче от доматки , сега като сипя и една ракия и ще се самосъжелявам, че никой нищя да ми върже на офертата :lol:
а можеше вместо сокче за ракийката (кво е това ? коктейл- блъди Пенка) да прибавиш лук, чушица, сиренце и яйце и ето ти миш-маш - нали ти се прияде ! Карай сега на течна храна с висок промил...

блъди Пенка е луда, няма как да си направя мишмаш с зеленчуци от оранжерии знам как ги тъпчат, не , че много ми пука ама се дразня щото печелят на гърба на ората.

Обърнахте ми офертата от циливане в ядене :lol:

а можеше вместо сокче за ракийката (кво е това ? коктейл- блъди Пенка) да прибавиш лук, чушица, сиренце и яйце и ето ти миш-маш - нали ти се прияде ! Карай сега на течна храна с висок промил...

Едно ревю вече е запазено за anibani :D
Ама ша искам и коментар за услугата :lol:
Значи мен ще ме огрее:lol:

Зависи как и къде ще се целуваме - говоря за лице и тяло, не за парк или маза:lol::lol:

Въх добре, че ме подсети, забравил съм да добавя целивките може да са по целото тяло, (за колегите не влиза в офртата при тах приятелски по бузата на лицето де ) :D
Зависи как и къде ще се целуваме - говоря за лице и тяло, не за парк или маза:lol::lol:

Еххххх, завиждаш сега за офертата :lol:
Нещо много се изтървате, май?!!! :shock:
Това да не ви е награбиме.цом?!!!??8)

Еххххх, завиждаш сега за офертата :lol:
Аз откакто направих две /страхотни/ деца, го пускам само да полива райграса :oops:, а и нямам време да се занимавам с глупости! 8)

блъди Пенка е луда, няма как да си направя мишмаш с зеленчуци от оранжерии знам как ги тъпчат, не , че много ми пука ама се дразня щото печелят на гърба на ората.

Обърнахте ми офертата от циливане в ядене :lol:
Лили е виновна ! Ако не беше пуснала вица за Радка и Методи ... и ако не бях гладна...
А коктейла го кръстих така, щото е българска разработка - ракия, вместо водка; Пенка, вместо Мери !
Хайде да видим сега уговорката с Анибани - ние сме свидетели ако се изметне момето !

Нищо, хайде да не се карате и сърдите и на двете по едно ревю :lol:
Лили е виновна ! Ако не беше пуснала вица за Радка и Методи ... и ако не бях гладна...
А коктейла го кръстих така, щото е българска разработка - ракия, вместо водка; Пенка, вместо Мери !
Хайде да видим сега уговорката с Анибани - ние сме свидетели ако се изметне момето !

Кой? :p

"Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа"
Аз откакто направих две /страхотни/ деца, го пускам само да полива райграса :oops:, а и нямам време да се занимавам с глупости! 8)

Ама после да няма негативи, ама той мен ме целуваше повече и навсякъде , пък теб само на определени места :D

:evil: добре де, бутам дъмпинг на цената 9 лева за целувка :twisted:

Нищо, хайде да не се карате и сърдите и на двете по едно ревю :lol:
На кои и двете ? На нас с Лили ли ? Ама тя изчезна ! Сигурно е отишла да рисува леопардови принтове с шоколад по дънките ... Дано все пак е предпочела флоралните мотиви и сега извайва едни лалета, минзухари и магарешки бодил !

:evil: добре де, бутам дъмпинг на цената 9 лева за целувка :twisted:
Като свалиш на тупам килими и мия чинии се обади !

Мммм, още малко и кокичета ще и набера :D Иначе и на поляна с тях може да се целиваме, ама да ги не мачкаме и унищожаваме всички :(
На кои и двете ? На нас с Лили ли ? Ама тя изчезна ! Сигурно е отишла да рисува леопардови принтове с шоколад по дънките ... Дано все пак е предпочела флоралните мотиви и сега извайва едни лалета, минзухари и магарешки бодил !

Еееее, това се вика вече подбиване на цената :clap:
Като свалиш на тупам килими и мия чинии се обади !

Горе