Re: От: Нов раздел - спекулации с финансови инструменти и инвестиции
Вече има няколко теми, може да се преместят. След като има такъв раздел ще се намери кой да пише.
Да, така е. Прав си, има такива теми и мисля, че не са малко. Ако трябва да бъда честен, имахме такъв замисъл в миналото. И не само....искахме да има някоя допълнителна секция, която да е малко по бизнес, но в същото време да има доста общо с интернет маркетинга. Секции като:
- Инвестиции
- Форекс (както каза ти)
- Ревю на моя сайт
....ох, бяхме ги разписали с другия админ, но ми изчезна копието. Направо ще се гръмна. Идеята тук е да се размива общата идея, а да се привлекат повече бизнес-ориентед хора, с който можем да обменяме опит, защото каквото и да си говорим всеки собственик на сайт или правещ търговия под една или друга форма, е бизнесмен, което значи само едно - трябва да го вълнува и други бизнеси или икономическия климат.
Пък и Инвестора нямат нещо сериозна конкуренция, защо да не им я създадем такава.
Собствениците ще намерят начин да го монетиризират, но както каза, трябва да е малко по-голям. При големите сайтове, говорим и за обем на трафика, което автоматично привлича рекламодатели, защото бизнес ориентираните хора са едни от най-добрите и платежоспособни клиенти на какъвто и да е тип стока или услуга. Да, пазаруват хитро и не се водят по емоцията, а са рационални, но това не означава, че не пазаруват и то не само за себе си, но и за бизнеса си, както и за хората, които поддържат този бизнес.
На мен лично идеята ми харесва и наистина я приветствам. Често даже засичам теми от рода на "Имам магазин, какво ми препоръчвате да направя с...." или "Някой разбира ли от форекс..."